Atletičari zaobilaze novu halu zbog hladnoće

Atletičari ne koriste halu na Novosadskom sajmu, u čije uređivanje je nedavno uloženo 18,5 miliona dinara, jer je grejanje veoma loše.
Atletičari ne koriste halu na Novosadskom sajmu, u čije uređivanje je nedavno uloženo 18,5 miliona dinara, jer je grejanje veoma loše.

U dvorani ovih dana temperatura ne prelazi 15-16 stepeni Celzijusovih, dok je pre neki dan bilo još hladnije, oko 13 stepeni, prenosi Blic. Atletičari koji su najpre oduševljeno pojurili u novootvorenu halu, ubrzo su odustali jer je trećina radijatora isključena a vrata loše izolovana.

Prema rečima njihovih trenera, tako niske temperature predstavljaju rizik po mišiće sportista, jer niske temperature smanjuju performanse. U hali vežbaju deca, koja ne skidaju trenerke, dok se vrhunski sportisti i dalje pripremaju u inostranstvu.

Sa druge strane, uprava Novosadskog sajma tvrdi da je u hali optimalna temperatura. Prema rečima direktorke marketinga u ovom preduzeću Marijete Lazor, uslove za boravak i rad atletičara kontroliše Atletski klub Vojvodina koji je procenio da je temperatura u objektu dovoljna za obavljanje sportskih aktivnosti.

  • JA-

    28.01.2012 19:51
    Plate
    Smanjite plate drzavnim sluzbenicima i pustite grejanje.
  • Ljuska bez kikirikija

    25.01.2012 23:51
    aaahahahahhaha Bravo Doktore!
    Nema table s Bojanovim imenom nema grejanja! STA SAD!
    Jao koja sprdacina!
    Proci ce Bojan tuder jos jedared pa ce vas pgrejati sunce.... tj radijatori
  • Spensovac

    25.01.2012 21:01
    nekad bilo...
    Dok je JP SPC Vojvodina upravljao ovom halom zimi nije bilo problema sa grejanjem, bilo je i atletike i tenisa i malog fudbala, cak se i Dejvis kup (kvalifikacije) organizovao u ovoj hali u zimskom periodu (Srbija i Crna Gora - Zimbabve).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti