Dragan Prole dobitnik nagrade "Nikola Milošević"

Docent na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu Dragan Prole dobitnik je nagrade "Nikola Milošević" za knjigu "Humanost stranog čoveka", u izdanju "Knjižarnice Zorana Stojanovića", odlučio je žiri Radio Beograda.

Docent na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu Dragan Prole dobitnik je nagrade "Nikola Milošević" za knjigu "Humanost stranog čoveka", u izdanju "Knjižarnice Zorana Stojanovića", odlučio je žiri Radio Beograda.

Nagrada, koja će laureatu biti uručena 9. februara, dodeljuje se za najbolju knjigu 2011. godine iz oblasti teorije književnosti i umetnosti, estetike i filozofije. U žiriju, koji je odluku doneo jednoglasno, bili su profesori Mile Savić (predsednik), Simo Elaković i Milo Lompar. Nagrada se sastoji od povelje, laptopa (dar Informatike) i novčanog iznosa od 180.000 dinara.

Nagrada za teorijsko stvaralaštvo ustanovljena je 2002. godine. Prvi predsednik žirija je bio akademik Nikola Milošević, a nakon njegove smrti 2007. godine nagrada je dobila njegovo ime.

  • 29.02.2012 23:36
    bravo
    Jedan od najboljih likova na onom raspalom fakultetu. Cast mi je sto sam bio vas student makar samo jedan semestar. Sve cestitke!
  • 25.01.2012 16:05
    Branka
    Bravo, profesore!
    Svaka čast!
    Za najboljeg profesora, prva nagrada, sve čestitke za dosadašnji rad, zalaganje i pravi
    profesionalizam !
    Puno uspeha u daljem radu i sve najbolje!
    Ponosna na Vas i Vaše uspehe!
  • Renata Katarina

    25.01.2012 14:04
    zar je bitno?
    Smatram da je potpuno nepotrebno mesati politiku sa ovom pricom..
    A i kako stara latinska poslovica kaze:
    De mortuis nihil nisi bene..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti