Novosadska policija danas kod Spensa obeležava svoj dan: Predstaviće veštine i opremu

Novosadska policija u ponedeljak, 24. juna svečano će obeležiti Dan MUP-a i Dan policije taktičko-tehničkim zborom.
Novosadska policija danas kod Spensa obeležava svoj dan: Predstaviće veštine i opremu
Foto: 021.rs
Tom prilikom građani će imati priliku da se upoznaju sa radom pripadnika policije različitih nadležnosti.
Pored pripadnika Policijske uprave u Novom Sadu, u obeležavanju Dana MUP-a i Dana policije učestvovaće i novosadski Odred žandarmerije, Uprava za vanredne situacije, koji će pored svojih veština, građanima, posebno najmlađim, predstaviti i deo opreme koju koriste u svom svakodnevnom radu, kao i pripadnici Centra za osnovnu policijsku obuku i Srednje škole unutrašnjih poslova "Jakov Nenadović" iz Sremske Kamenice.
Na manifestaciji će učestvovati i predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja, a sportske veštine će demonstrirati i polaznici Omladinske škole Fudbalskog kluba "Vojvodina".
 
Policija poziva Novosađane, posebno roditelje sa decom, da dođu na plato Spensa.
 
Program će početi u 12 časova.
  • B

    24.06.2024 14:17
    kasno
    Moj mali je vec video madjionicarski trik kad nestanu dve crvene i prekrsajna prijava.
  • Cvekla

    24.06.2024 12:57
    Dan policije
    Neka hvala.Dobro poznaju građane, očas posla nađu elementarne lične podatke, preko elektronske mreže...Uz mirnu savest, moju i njihovu svako nek gleda svog posla
  • Podbarac Original

    24.06.2024 12:12
    Praznik cega

    U Novom Sadu policija ni ne postoji,korumpirani su od nacelnika pa do spremacice u salter sali.
    Imaju preko 15 neresenih teskih ubistava u poslednjih 10 godina,nikada nisu uhvatili nijednog narko dilera sa vecom kolicinom od npr.12,7 grama i to neke beznacajne likove.
    Svi najveci kriminalci Srbije,Crne Gore,BiH i Kosova zive u Novom Sadu kao uzorni gradjani,dva nacelnika su nam uhapsena,dvojica profesionalnih ubica su lazna dokumenta dobili u Novom Sadu,glavni peraci para su uglavnom ovde....
    Jel dovoljno da ne idemo na vas lazni marketing o bezbednosti ?
    To sve podrzava nasa policija jer su dobili da kupe stanove po 550 eura ali da cute i cuvaju vlast i kriminalce,a i honorarni rad im nije za bacanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti