"Bravo": Učinićemo sve što možemo da sednica Skupštine grada ne bude održana u petak

Građanski pokret "Bravo" je saopštio da će, zajedno sa ostalim izabranim odbornicima opozicije, učiniti sve što može da sednica Skupštine grada, najavljena za 28. jun, ne bude održana.
"Bravo": Učinićemo sve što možemo da sednica Skupštine grada ne bude održana u petak
Foto: 021.rs

Navode da je ova sednica, zakazana u starom sazivu, "nelegitimna i protivi se svakoj političkoj logici".

"Bravo" traži da se što hitnije zakaže konstitutivna sednica Skupštine grada, "koja bi se onda izjašnjavala o velikom broju spornih tačaka predviđenih za nelegitimnu sednicu 28. juna".
Oni pitaju "zašto vlast zanemaruje izbornu volju građana i ne dozvoljava da se što pre konstituiše nova Skupština sa 32 odbornika opozicije, izabrana na lokalnim izborima 2. juna".
 
"Možda zato što vlast ne želi da se opozicioni odbornici izjašnjavaju o velikom broju problematičnih tačaka koje se guraju na ovu sednicu? Samo pomenimo da se među više od 40 tačaka nalazi završni račun budžeta za 2023. godinu, kao i izveštaji o programima poslovanja i investicijama više javnih preduzeća, aneks ugovora za garažu u Šafarikovoj ulici, urbanistički planovi za hotel 'Park', za potez Mišeluka i Ribnjaka i tako dalje", navode iz ovog pokreta.
  • Tina

    24.06.2024 16:11
    Bravo
    Bravo za Bravo!
  • xqt

    24.06.2024 07:58
    Bravo za "Bravo"
    Uradite sve što možete da bar usporite nasilnike.
  • Stevan

    24.06.2024 07:23
    Najantipatičniji likovi na svetu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti