Ponovo stopiran tender za parterno uređenje Ulice Modene

Tender za parterno uređenje Ulice Modene po drugi put je stopiran, jer je jedan od potencijalnih ponuđača uložio prigovor na proceduru.
Ponovo stopiran tender za parterno uređenje Ulice Modene
Foto: 021.rs
Prigovor je usledio dan pre roka u kojem je trebalo da se predaju ponude za ove radove koji su procenjeni na šest i po miliona evra.
 
Za sada nije poznato ko je uložio prigovor i koji je osnov za obraćanje Komisiji za zaštitu prava ponuđača u Beogradu.
 
 
Ovaj tender Uprave za građevinsko zemljište i investicije je već bio stopiran krajem maja po prigovoru PZP "Valjevo", koja se žalila na diskriminaciju ponuđača zbog uslova iz tendera da je potrebna asfaltna baza određenog kapaciteta i proizvodnih kapaciteta.
 
Primedbu je Republička komisija odbila vrlo brzo, i to u roku od samo desetak dana, iako se neretko prođe i nekoliko meseci do konačne odluke i nastavka javne nabavke. 
Zbog prvog prigovora, kao i manjih izmena u tenderskoj dokumentaciji nakon pitanja potencijalnih ponuđača, rok za dostavljanje ponuda je pomeren za više od mesec dana.
 
Podsetimo, parterno uređenje Modene treba da usledi nakon okončanja radova na gradnji podzemne garaže, koji su u završnoj fazi.
 
Projektom je planirano da se behatonira veći deo ulice, sagrade fontane i delimično obavi ozelenjavanje.
 
Procena je da će ti radovi trajati osam meseci.
  • Дуле

    25.06.2024 21:37
    То нису подземне гараже него надземни кафићи и то насред среде.
  • Slucaj

    25.06.2024 18:20
    Bravo. Sve tendere treba obarati jer su svi namesteni i to vidno.
  • Lala

    25.06.2024 18:16
    Behaton
    Samo udrite behaton nemojte slučajno da vratite ono lepo zelenilo ispred "Uzora" kome to treba,a na behatonu ipak se neko " ugradi"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.