Najbolja ponuda polovnjaka u Novom Sadu: Na kojih pet automobila treba da obratite pažnju

Kupovina polovnog automobila može biti izazovna, ali uz pravi izbor, možete naći vozilo koje će vam pružiti odličnu vrednost za novac.
Najbolja i najsigurnija ponuda polovnih automobila je ona koje se može naći u Auto centru Caruso. 
 
Kako je izabrati vozilo uvek problem, donosimo vam pet automobila koji su na prodaju u ovom novosadskom auto-centru, a vama svakako savetujemo da se o svemu bolje upoznate na sajtu Auto centra Caruso.
 

Foto: Auto centar Caruso
 
Volkswagen Golf 8 2.0 TDI Life Plus je savršen izbor za one koji traže pouzdan i efikasan automobil. Ovaj model je poznat po svojoj udobnosti, maloj potrošnji goriva i modernim tehnološkim rešenjima. Sa jakim 2.0 TDI motorom, nudi impresivnu vožnju i odličnu ekonomičnost.
  • Godina proizvodnje: 2021
  • Kilometraža: 142.000 km
  • Cena: 18.999 EUR
 

Foto: Auto centar Caruso
 
Citroën C4 1.5 BlueHDi Feel se ističe svojim jedinstvenim dizajnom i praktičnošću. Opremljen je efikasnim 1.5 BlueHDi motorom koji pruža odličnu ekonomičnost goriva, čineći ga idealnim za gradske i duže vožnje.
  • Godina proizvodnje: 2021
  • Kilometraža: 138.000 km
  • Cena: 15.999 EUR
 
 
 
 Foto: Auto centar Caruso
 
Za ljubitelje luksuza i sportskih performansi, BMW X2 2.0 M Sport je pravi izbor. Ovaj SUV kombinuje elegantan dizajn sa snažnim 2.0 motorom i visokim performansama. Savršen je za one koji traže dinamičnu vožnju i prestižan izgled.
  • Godina proizvodnje: 2018
  • Kilometraža: 143.000 km
  • Cena: 23.499 EUR
 
 
 
 Foto: Auto centar Caruso
 
Opel Astra K 1.6 CDTI 136 AT6 je poznata po svojoj pouzdanosti i udobnosti. Ovaj model nudi odličnu kombinaciju performansi i ekonomičnosti, sa prostranom unutrašnjošću i modernom opremom.
  • Godina proizvodnje: 2018
  • Kilometraža: 125.000 km
  • Cena: 12.299 EUR
 
 
 
 Foto: Auto centar Caruso
 
Nissan Juke 1.0 DIG-T N-Connecta je savršen za one koji traže kompaktan SUV sa stilom. Njegov moderni dizajn i napredna tehnologija čine ga atraktivnim izborom, dok njegov 1.0 motor osigurava efikasnu vožnju.
  • Godina proizvodnje: 2020
  • Kilometraža: 104.000 km
  • Cena: 16.499 EUR
Ova vozila predstavljaju odličan izbor za svakog kupca koji traži kvalitet i pouzdanost po povoljnoj ceni. 
 
Bez obzira na vaše potrebe, jedan od ovih polovnjaka sigurno će ispuniti vaša očekivanja i pružiti vam udobnu i sigurnu vožnju.
 
Više informacija i detaljniju ponudu pogledajte na sajtu Auto centra Caruso.
Šta još nudi Caruso?
 
U Auto-centru Caruso imate mogućnost da proverite ispravnost vozila za koje ste zainteresovani. Osim toga, nude i trajnu garanciju na legalnost i kilometražu, godinu dana ili 10.000 kilometara na motor i menjač, bez obaveze servisiranja u ovlašćenim servisima. 
 
Imaju više opcija plaćanja, pa u saradnji sa UniCredit Bank Leasing-om, za fizička, pravna lica i poljoprivrednike omogućena je kupovina na lizing. 
 
Posebne pogodnosti spremljene su i za korisnike Crédit Agricole, OTP i Eurobanke, pa je tu brza obrada kredita po najpovoljnijim uslovima. Zahtev se podnosi na licu mesta, nema troškova obrade kredita, nema obaveze otvaranja ili prebacivanja računa i nema nikakvih troškova održavanja. Za kredit do 3.000 evra na 24 meseca kamata je nula odsto.
 
Više o mogućnostima koje nudi Auto centar Caruso, kao i o automobilima koji se prodaju, pogledajte na njihovom sajtu  ili ih posetite na auto-placu na Novosadskom putu 127, u Veterniku. Možete ih i kontaktirati na brojeve telefona: 021 890 222 ili 062 577 450.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.