VIDEO Pitali smo Novosađane - Štrand ili bazen: "Više volim hlad"

Letnje je vreme i mnogi traže način da se rashlade. Pitali smo Novosađane da li više vole da se rashlađuju na Štrandu ili na bazenima.
VIDEO Pitali smo Novosađane - Štrand ili bazen: "Više volim hlad"
Foto: 021.rs

Većina, po svemu sudeći, preferira Štrand. 

Ipak, jedna Novosađanka je rekla za 021.rs da ne voli ni Štrand ni bazen. Najviše, kaže, voli hlad. 

 

Pogledajte šta su rekli Novosađani - zbog čega više vole Štrand, odnosno bazen. 

U komentarima nam recite gde vi češće idete tokom leta. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio 021 (@radio_021)

  • Ђоле

    27.06.2024 08:38
    Ђоле
    На Штранд одавно неидем јер је вода прљава док је све остало постало Вашар! Одем на Базен Сајемишта пар пута док неидем на Море и тиме је сезона за мене завршена! Штранд је био најбољи 70-их и 80-их година прошлога века колико ја памтим.
  • Novosađanka67

    27.06.2024 07:30
    Bazen Sajmište???
    Odrasla sam u Bloku. Bazen na Sajmištu je bio logičan izbor. Nekada je tamo bilo i klizalište. Ništa mi to na Spensu nije kao na Sajmištu. Čekam da se otvori i toliko sam besna da naprosto fanatično svaki dan čitam sve moguće gradske vesti ne bi li došla do informacije hoću li se ove godine kupati na bazenu ili ne. Štrand mi je ok ali nisam nikad bila neki fan.
  • Herr Günter

    26.06.2024 22:19
    @UntaBoy
    Znam sta pričate...kad se setim nekada mojega Štranda, ja sa gospodičnom Helgom leškarim na kristalno belom pesku zagledan u plavi Dunav dok polako ispijam šnaps za šnapsom. U pozadini se tiho cuje umilni glas neponovljive Marlene Dietrich dok parobrodi čuvene kompanije Donaudampfschiffahrtsgesellschaft polako seku Dunavske talase...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.