Danas protestna vožnja zaposlenih u GSP-u

Tri sindikata u Gradskom saobraćajnom preduzeću organizuju danas u 9h protesnu vožnju ulicama grada u nameri da upozore "javnost i aktere cirkusa oko dve autobuske stanice".
Tri sindikata u Gradskom saobraćajnom preduzeću organizuju danas u 9h protesnu vožnju ulicama grada u nameri da upozore "javnost i aktere cirkusa oko dve autobuske stanice".

Autobusi će se kretati Futoškim putem, Jevrejskom ulicom, Bulevarom Mihajla Pupina, ulicama Žarka Zrenjanina i Maksima Gorkog, bulevarima oslobođenja i Jaše Tomića, Rumenačkom, ulicom Kornelija Stankovića i bulevarom kneza Miloša do GRAS-a. Iz Službe za informisanje gradskog prevoznika je rečeno da protesnom vožnjom neće biti ugrožen saobraćaj u gradu, a ni organizacija gradskog i prigradskog prevoza.

Povod da sindikati reaguju su krivične prijave koje je Agencija za borbu protiv  korupcije prekjuče podnela protiv gradonačelnika Igora Pavličića i članova Gradskog veća, zbog sumnje da su naneli višemilionsku štetu gradu preduzeću ATP "Vojvodina", vlasniku Iliji Deviću i manjinskim akcionarima. U sindikatima ističu da su spremni da pređu na svaku vrstu radikalizacije protesta i blokada, ukoliko bilo ko pokuša da, kako kažu, građanima oduzme međumesnu autobusku stanicu, a njima pravo na rad.

U saopštenju se upozorava da će, ukoliko dođe do realiazacije ugovora sa ATP "Vojvodina", Grad doći u situaciju da izdvaja oko dva miliona evra godišnje za funkcionisanje javnog saobraćaja, koliko sada prihoduje od rada Međumesne autobuske stanice. U sindikatima se pitaju, zašto do sada niko ništa nije učinio, povodom slučaja koji traje više od osam godina. (D.S.)

  • -

    27.01.2012 12:42
    -
    aktivistima koji spominju batu kankana:

    bata kankan nije pavlicicev nego je pavlicic bate kankana kao i maja i svako ko je bio i bice na vlasti u ns-u

    bata kankan je gradonacelnik ns-a vec 20g,udbas, kapiciceva ostavstina, kum milov i kum u ovom delu drzave

    ako dodje do otcepljenja vojvodine-to ce biti sa njegovim alalom
  • @Svastika - SESTRA

    27.01.2012 08:58
    Ne brinite
    Nema potrebe da Igor Pavlicic,povede na protesnu setnju svoju sestru koju je prekoredno zaposlio i svog Batu Kan Kana.
    Toj protestnoj setnji ce se po opisu posla prikljuciti ovi sto su Crkvi zavrnuli grejanje posto je 3/4 njih (od 400 do 500 koliko ih je na platnom spisku) clanovi SPO-a koji opet po zadatku mora da odreaguje kako im LSV nalozi. A valjda je red i da brane svoje koalicione partnere.
  • mauzer

    27.01.2012 08:18
    rušiiiiiiii
    Bager i rušiiiiiiiiiii pa neka mu Maja vrati pare.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti