"Udruženi za slobodan Novi Sad" i Miša Bačulov sutra o "nelegitimnoj Skupštini grada"

Koalicija "Udruženi za slobodan Novi Sad" i grupa građana "Heroj Miša Bačulov" održaće sutra, 28. juna konferenciju za medije ispred Skupštine grada Novog Sada.
"Udruženi za slobodan Novi Sad" i Miša Bačulov sutra o "nelegitimnoj Skupštini grada"
Foto: 021.rs
Na konferenciji će predstavnici ovih opozicionih lista, koji su osvojili veliki broj glasova na izborima održanim 2. juna, izložiti svoje stavove "povodom zakazivanja i održavanja nelegitimne Skupštine grada".
 
Odluka o zaduživanju naći će se sutra na dnevnom redu Skupštine grada.
Na toj Skupštini planirano je, između ostalog, i zaduživanje Novog Sada za više od tri milijarde dinara.
 
Konferencija počinje u 9 sati.
Podsetimo, lista "Udruženi za slobodan Novi Sad" osvojila je 21 mandat u lokalnom parlamentu, u kojem će se naći i pokret "Kreni-promeni" sa osam odbornika, a lista koju je predvodio Miša Bačulov sa tri odbornika.
 
Jedan odbornik biće predstavnik Saveza vojvođanskih Mađara, za kojeg se očekuje da nastavi višegodišnju saradnju sa vladajućom partijom. 
  • Milovan

    28.06.2024 14:06
    E moj Vule ne znam da čime ti razmišljaše ali glavom svojom ili tudjom sigurno ne Skupština se konstituiše kad se završi izborni proces Zbog podnetih žalbi to se još nije desilo i zato ova skupština još ima legimitet Ne može biti pravnog vakuuma.Čitaj malo uči možda ćeš jednog dana nešto i razumeti a dotle bi ti bilo najbolje da ćutiš da ljudi ne pomisle da si glup
  • Vule

    28.06.2024 13:28
    @Milovan
    Milovane, izbori su raspisani, prošli jesu, SNS sektaši većinu dobili jesu, ali skupštinu konstituisali NISU, zato je nelegitimna, staroj je istekao mandat i kao takva nije smela da se održi, već se moralo čekati sa konstituisanjem nove. Da čitaš malo Zakone i misliš svojom, a ne tuđom glavom znao bi, a ovako.....
  • Milovan

    28.06.2024 10:11
    Kako bre nelegitimna kad ovi imaju apsolutnu većinu?U redu je da protestvujete al vam je razlog glup

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti