Uvode se specijalni noćni polasci na relaciji Novi Sad - Beograd tokom EXIT-a

I ove godine EXIT i Srbijavoz organizovali su specijalne, dodatne polaske na relaciji Beograd - Novi Sad koji svim posetiocima omogućavaju da brzo i bezbedno stignu u Novi Sad i nazad.
Uvode se specijalni noćni polasci na relaciji Novi Sad - Beograd tokom EXIT-a
Foto: 021.rs

Pored više od 50 redovnih dnevnih polazaka između dva grada koji su putnicima dostupni između 5:30 i 23:00 sata, za vreme trajanja festivala, građanima će biti na raspolaganju i specijalni polasci, i to u sledećim terminima:

●    iz stanice Beograd centar u 21.30, 22.00, 23.00, 00.10 i 01.00.
●    iz stanice Novi Sad u: 01.30, 02.30, 03.30 i 04.30.

Pored toga, redovni večernji vozovi broj 748, 750 i 751 koristiće i stanicu Petrovaradin tokom trajanja festivala.

Svi vozovi će navedenu relaciju prelaziti za manje od sat vremena. Karte za redovne i dodatne linije dostupne su za kupovinu putem mobilne aplikacije ili veb sajta Srbijavoza, kao i na blagajnama i kartomatima.

EXIT i Srbijavoz pozivaju sve posetioce da iskoriste priliku, da za dolazak i odlazak sa ovogodišnjeg festivala koriste voz kao prevozno sredstvo, jer je putovanje bezbedno i brzo, sa najmanjim nepovoljnim uticajem na životnu sredinu.

EXIT festival se ove godine održava od 10. do 14. jula.

Na Petrovaradinsku tvrđavu stiže legendarni hip-hop i pop sastav Black Eyed Peas, koosnivač Rage Against The Machine Tom Morello, rodonačelnik trapa Gucci Mane, Cavalera, Carl Cox, Bonobo, Black Coffee, Maceo Plex, KlangKuenstler, Sara Landry, Sama’ Abdulhadi, Rudimental, John Newman DJ  Hybrid live, Ofenbach, Steve Angelo, Azhariah, Ofenbach  i niz drugih.

Četvorodnevne festivalske ulaznice po promo ceni od 7.990 dinara i uz uštedu od 30% na finalni iznos dostupne su ovde, kao i na Gigs Tix prodajnim mestima i online, a u prodaji su i jednodnevne ulaznice, kao i ulaznice za specijalni nulti dan, odnosno Day 0.

  • Bojan

    29.06.2024 08:50
    ...
    Lepo. Na Exit može i noću. U Čortanovce ne može ni danju.
  • Hjl

    28.06.2024 20:38
    E pa svaka cast!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti