Novi Sad: 30 autobusa u protestnoj vožnji

U organizaciji sindikata u Gradskom saobraćajnom preduzeću danas je održana protestna vožnja autobusima, kojom su upozorene nadležne institucije da ne dozvole eventualno premeštanje Međumesne autobuske stanice.

U organizaciji sindikata u Gradskom saobraćajnom preduzeću danas je održana protestna vožnja autobusima, kojom su upozorene nadležne institucije da ne dozvole eventualno premeštanje Međumesne autobuske stanice.

U protestu, održanom pod sloganom "Dajemo reč, ne damo stanicu", oko 30 autobusa prošlo je centralnim gradskim ulicama i bulevarima, pored skupština grada i pokrajine, ne ometajući pri tom obavljanje saobraćaja.

Protestna vožnja organizovana je povodom krivične prijave koju je Agencija za borbu protiv korupcije podnela protiv gradonačelnika i članova Gradskog veća. U toj prijavi Tužilaštvu za organizovani kriminal navedeno je da se osnovano sumnja da su gradonačelnik i članovi veća, zloupotrebom službenog položaja, naneli višemilionsku štetu gradu, preduzeću ATP "Vojvodina" i njegovom većinskom vlasniku Iliji Deviću.

  • Veseli vozaci

    29.01.2012 09:05
    Izvini
    Berolina izvini ali kada se izmestila stanica sa riblje pijace pitaj prodavce na tezgama koliko im je opao promet i da li ta pijaca uopste radi.
    Slazem se da je na ribljoj bio smrad od izduvnih gasova pa kako je onda nekoj budali palo na pamet da premesti stanicu pored mlekare? i da dobije dozvolu za to. Stanica je projektovano da se preseli jos davnih sedamdesetih,osamdesetih preko puta sadasnje omv pumpe cak ima i tunel da se od zeleznicke prodje. Pa zasto nije tamo izgradjena?????
    A kada vec pitate da li su im to tate i mame kupili autobuse pa kada se stavi na papir od samodoprinosa(narocito osamdesetih) sto se uzimalo od radnika ja bi u penziji trbao da imam barem jedan autobus. ali ja ne kukam posto kada mene ne bude vi cete sugradjani jos dugo Devicu isplacivati dug bez obzira sa koje ste strane dosli i da li ste ovde bili
  • berolina

    28.01.2012 21:03
    premestanja stanica
    Herr Anonimus! koliko se grad frekventira dnevno/leti/zimi/danju/nocu...
    ...jel' bio smak sveta, kad je premestena prigradska stanica sa Riblje pijace? nije!
    pa tako nece biti ni sad...kako je bilo NA Podbari i NA Salajki stanovati, sa tim guzvama i smradom prigradskog saobracaja, koji je trajao decenijama?

    JEDNA stanica u NS nije danas dovoljna, da primi sav priliv saobracaja iz naj blizeg okruzenja!

    bez vredjanja i ponizavanja! tudom?
    (anonimus, mene je sramota, al' moram da priznam: groblje mi je Almasko i jos je uvek grobno "mesto" placeno dedi mog pramdede...pa ti sad racunaj,ko vole, il' ko ne vole MOJU VAROS)
  • 28.01.2012 19:30
    @berolina - sta se bunite
    Da se prepoznati koliko si u Novom Sadu i iz kakve sredine potičeš. Jako ružan komentar, naročito ono za Miletića. Sram te bilo. Nije Novi Sad tvoje privatno vlasništvo pa da odlučuješ ko će gde presedati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti