Čuvar zatvora na Klisi počeo humanitarnu vožnju biciklom dugu 1.500 km: Za pomoć bolesnoj devojčici

Pripadnik Službe obezbeđenja zatvora na Klisi Milan Mićunović krenuo je u humanitarnu vožnju biciklom kroz tri države.
Čuvar zatvora na Klisi počeo humanitarnu vožnju biciklom dugu 1.500 km: Za pomoć bolesnoj devojčici
Foto: Pixabay
Cilj je da se prikupi što više novca za lečenje petogodišnje devojčice Merjem Nikšić, koja boluje od cerebralne paralize, saopštila je Uprava za izvršenje krivičnih sankcija.
 
Mićunovića su na put dug 1.500 kilometara ispratile brojne kolege iz kolektiva, članovi porodice i prijatelji koji će voziti zajedno sa njim kroz Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.
Prva stanica im je Banja Koviljača odakle su planirali put ka Višegradu i manastiru Ostrog, zatim ka Novom Pazaru, u kome živi Merjem sa svojom porodicom, i dalje ka svojoj završnici u Novom Sadu.
Kolega Mićunović, koji je i sam otac tri devojčice, odlučio je da učestvuje u humanitarnoj akciji kako bi pomogao porodici Nikšić da prikupi novac za eksperimentalne lekove i terapije u inostranstvu koje su Merjem do sada pomogle da neke od svakodnevnih aktivnosti počne samostalno da obavlja. 
  • Cubi

    02.07.2024 17:21
    Svaka cast
  • Novosadjanka

    02.07.2024 16:43
    Srećno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti