Policija spasila Novosađanina od utapanja: Ušao u Dunav gde nije trebalo, pa ga struja odnela

Novosadska policija i Žandarmerija spasila je sinoć od utapanja sedamnaestogodišnjeg Novosađanina.
Policija spasila Novosađanina od utapanja: Ušao u Dunav gde nije trebalo, pa ga struja odnela
Foto: 021.rs
Mladić je, oko jedan sat noću, na uglu ulica Miloša Bajića i Beogradskog keja, ušao u reku, ali nije uspeo da se vrati na obalu, jer ga je struja odnela, pa je dozivao u pomoć.
Efikasnim i pravovremenim reagovanjem, pripadnici Žandarmerije uspeli su da ga, nepovređenog, izvuku iz Dunava u blizini naselja Šangaj. 
"Tim povodom, apelujemo na građane da ne ulaze u Dunav van pojasa obeleženog za kupanje i podsećamo da je Štrand jedino uređeno kupalište sa spasilačkom službom. Posebno ih upozoravamo da u vodu ne ulaze u alkoholisanom stanju ili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, da ne precenjuju sopstvene mogućnosti i da nipošto ne pokušavaju da preplivaju rečno korito", kažu u novosadskoj policiji.
  • Musaši

    11.07.2024 16:31
    Razumeo bih da je neki turista u pitanju. Ali što je novosađanin ušao u vodu na keju da se kupa u kanalizaciji?
  • Izvidjac Futog

    11.07.2024 15:56
    Cestitke
    Cestitke policajcima za još jedan spasen život. Policija i policajci nemogu nikada biti trošak za neku državu već investicija koja se isplati.
  • SUMP

    11.07.2024 15:40
    Sreća za momka.
    Mora da je solidan plivač kad se održao na površini do Šangaja.
    Ubuduće pamet u glavu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti