Novosađani bez struje na skoro 40 stepeni: Havarija izazvala problem na Podbari i u centru

Delovi centra Novog Sada i Podbare su danas popodne u više navrata ostajali bez struje, bez ikakve najave isključenja.
Novosađani bez struje na skoro 40 stepeni: Havarija izazvala problem na Podbari i u centru
Foto: Pixabay
Jedna Novosađanka navodi da su Kosovska, Marka Miljanova, Zamljane Ćuprije, kao i Đorđa Rajkovića danas više od tri sata bile bez električne energije.

Ističe da to nije prvo nenajavljeno isključenje na Podbari i u centru, te da je počelo da se dešava jednom do dva puta nedeljno - bez najave i objašnjenja.

"Svakih nekoliko dana na Podbari, nenajavljeno, nestaje struja po 10-15 minuta, do sat vremena. Uvek bude obuhvaćeno više ulica. U Elektrovojvodini se nikada niko ne javlja. I sada nema struje. Liftadžije trče od zgrade do zgrade da oslobađaju ljude", dodaje čitateljka 021.rs.
U Elektrodistribuciji Novi Sad su rekli za 021.rs da struje nije bilo jer je havarija izazvala problem u Podbari i u centru.
 
"Danas oko 15 časova došlo je do prekida u snabdevanju električnom energijom jednog broja korisnika u delu naselja Podbara i centra Novog Sada. Ekipe Ogranka Elektrodistribucija Novi Sad odmah su izašle na teren, kvar je lokalizovan i sukcesivno se obnavlja snabdevanje električnom energijom korisnika", naveli su za 021.rs.
 
Kako dodaju, kvar je lokalizovan, korisnici su sukcesivno napajani, a u 18.40 časova svi su dobili električnu energiju.
 
Međutim, nisu odgovorili na naše pitanje da li će na bilo koji način unaprediti sistem obaveštavanja građana o nestancima struje.
  • Zoran

    13.07.2024 13:54
    E pa što živite u centru,pomeriti se malo ...ja nemam tih problema,imam bunar,vode kolko oćeš,solarne panele,vetro generator,domaće koke,jaja domaća,svaki dan povrća iz moje bašte,pa vi sad živite u centru,dame i gospođe
  • SVI

    12.07.2024 10:07
    plaćamo
    neku stavku:
    "garantovano snabdevanje"
    a kod mene nestaje struje barem 1x mesečno, makar na kratko
    (živim u centru grada)
  • Klisa

    12.07.2024 09:26
    Pre neki dan dal` ponedeljak ili utorak, vratim se kući sa posla po ovoj vrućini, mokar, znojav kad ono nestalo struje a i pritisak vode bio slab, ne smeš frižider da otvoriš. Struje nije bilo preko dva sata, milina jedna...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".