FOTO: Plakati sa likovima Vučića, Netanjahua, Bajdena i natpisom "Ubice na slobodi!" u Novom Sadu

Plakati naslovljeni "Ubice na slobodi!" i "Izvoz oružja za genocid", sa likovima lidera Srbije, SAD i Izraela, pojavili su se na novosadskim ulicama, a polepljeni su protekle noći.
FOTO: Plakati sa likovima Vučića, Netanjahua, Bajdena i natpisom "Ubice na slobodi!" u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Navodi se i rečenica: "Država Srbija je izvezla oružje u tzv. 'Izrael' u vrednosti od najmanje 15 miliona evra. Direktor Jugoimporta Jugoslav Petković i A. Vučić su saučesnici u genocidu!".

Uz to se vide fotografije premijera Izraela Benjamina Netanjahua, predsednika Srbije Aleksandra Vučića, direktora Jugoimporta Jugoslava Petkovića i predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džozefa Bajdena.
Takođe, na crno-belom plakatu na ćirilici i latinici sitnijim slovima piše "Podrška narodu Palestine".
 
Za sada nema informacija ko je autor ovih plakata.
 
 
Koliko su reporteri 021.rs primetili, ovi plakati su uglavnom polepljeni na ogradama i tablama u centru Novog Sada, a deo je već tokom prepodneva pocepan.
  • Čitalac iz BG

    18.07.2024 18:36
    Tri puta bravo!
    Svaka čast za hrabrost u ovo opasno vreme kada SNS batinaši prebijaju ko god se usudi da nešto kaže protiv SNS mafije i njihovog šefa AV. Uz to i tri puta BRAVO za odlično odrađeni posao!
  • Mirkoni

    17.07.2024 21:05
    Zamena teza
    Zamena teza je cesta u vecem broju komentara. Cim jedan postupak objasnjavas (pozitivno ili negativno) drugim, a ne analiziras sam postupak, to je zamena teza. Pogresno, naravno. No, nisam siguran da su neki od takvih komentatora dovoljno obrazovani da ovo razumeju.
  • SOVA

    17.07.2024 17:35
    kukala vam majka...zar vi stvarno mislite da je SFRJ i države do danas hranila Vojvodina...ili je SDPR....žalosno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".