Kamenica konačno dobija novu pijacu

Žitelji Sremske Kamenice, kako je najavljeno, dobiće novu pijacu i zgradu Mesne zajednice najkasnije do maja, ukoliko vremenski uslovi budu dozvolili da radovi teku po planu.
Žitelji Sremske Kamenice, kako je najavljeno, dobiće novu pijacu i zgradu Mesne zajednice najkasnije do maja, ukoliko vremenski uslovi budu dozvolili da radovi teku po planu.

Prizemlje objekta površine 320 kvadratnih metara je predviđeno za prostorije Mesne zajednice, a u suterenu će biti smešteni poslovni prostori. Na istoj adresi biće izgrađen i pijačni plato na kojem će biti postavljeno između 50 i 60 tezgi.

U aprilu je zatvorena pijaca, koja se ranije nalazila u centru Kamenice, a Grad je obezbedio zemljište na Zmajevom trgu kao privremeno rešenje za vreme kog su pijačni prodavci bili oslobođeni plaćanja zakupa javne površine. Za izgradnju prilaznih puteva i platoa biće zaduženo JP Zavod za izgradnju grada, a pijacu će urediti JKP Tržnica.

Vrednost investicije izgradnje objekta MZ Sremska Kamenica je oko 20 miliona dinara.

  • Coja

    05.02.2012 05:45
    Pre izbora moze se ocekivati i izgradnja aerodroma
    u Kamenici.
  • FUJI

    01.02.2012 10:13
    Hvala Bogu pa sam iz Kamenice i znam o cemu je rec...marketinski potez naravno pred izbore...Zitelji Kamenice su vec neko vreme bez pijace ali grad nije hteo da reaguje i pomogne jer je SNS na vlasti ovde. Pitam se kada ce malo urediti kamenicku stranu keja..rupe na putevima zakrpiti, obezbediti kanalizaciju nekim delovim Kamenice koji je nemaju...Bojim se da do maja ima malo vremena, stanovnici su ovde razocarani u vlast, sto ce i pokazati na izborimka.
  • maki

    01.02.2012 10:09
    Koliko dugo postoji problem pijace u S.Kamenici, koliko puta je tražena pomoć od grada da se reši taj problem i ništa od toga!! Neće gradska vlast da ulaže u delove koji nisu politički podobni!! Ali pošto su sada izbori ne smeta im da grade i po debelom minusu!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti