Poljoprivrednici traže novi sastanak sa nadležnima u Kisaču, očekuju odgovor do kraja dana

Deo poljoprivrednih udruženja iz Vojvodine zatražio je novi sastanak sa predstavnicima vlasti, ali u Kisaču, a obećano im je da će danas do kraja dana dobiti tačan datum za sastanak.
Poljoprivrednici traže novi sastanak sa nadležnima u Kisaču, očekuju odgovor do kraja dana
Foto: 021.rs
To je za Danas potvrdio predsednik Udruženja poljoprirednika Subotice Miroslav Matković.
 
On kaže da su novi poziv poslali Udruženje poljoprivrednika Subotice, Inicijativa za opstanak poljoprivrednika Srbije, Savez udruženja Banata i Udruženje poljoprivrednika Aradac u subotu i da im je obećano da će do kraja današnjeg dana da im bude javljeno kada će sastanak biti, a de će biti najkasnije do srede.
"Mi smo zatražili da sastanak bude u Kisaču, pošto samo tamo završili novembarske proteste", objašnjava Matković.
Prema njegovim rečima, zatražili su da dođe bivša premijerka Ana Brnabić, sadašnji premijer Miloš Vučević i ministar poljoprivrede Aleksandar Martinović.
 
"Mi smo se prošle godine dogovorili i nešto je samo dogovoreno, a nešto je potpisano i nas zanima zašto se sa time odugovlači. Mi smo voljni da objasnino i novom ministru i premijeru šta je dogovoreno, ali nismo dobili poziv, dok su brojna druga udruženja dobijala pozive. Mi se pitamo da li nas oni kažnjavaju zbog nečega", pita Matković.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti