Zorana iz Petrovaradina je samohrana majka sedmoro dece: Prikuplja se pomoć za obnovu kuće

Zorana Lukić iz Petrovaradina je majka sedmoro dece. Udruženje "Budi Heroj" Miše Bačulova sada poziva građane da pomognu u rekonstrukciji kuće.
Zorana iz Petrovaradina je samohrana majka sedmoro dece: Prikuplja se pomoć za obnovu kuće
Foto: 021.rs
Iz ove organizacije navode da Zorana i njena deca žive u izuzetno nehumanim i nehigijenskim uslovima, bez WC-a, krova, struje i kupatila.
Navode da je za rekonstrukciju potrebno obezbediti građevinski materijal i druge stvari kao što su gips materijal, pet sobnih vrata, moleraj, košuljice, struja, laminat, kupatilo, krov, oluci, fasadu i crep.
Iz "Budi Heroj" kažu da podrška sugrađana ovoj humanitarnoj akciji može biti u obliku donacije materijala, novčane pomoći ili u vidu poklanjanja vremena za rad na rekonstrukciji.
 
Oni su poslali i broj žiro-računa majke, jer Udruženje ne prima novčane uplate:
 
Zorana Lukić
200-134557966-63
IBAN: RS35200000013522223233
Zorana Lukić
Vladimira Gortana 8
Petrovaradin
Srbija
 
Iz "Budi Heroj" poručuju i da veruju da svi zajedno mogu da naprave promenu i stvore topliji i sigurniji dom za Zoranu Lukić i njeno sedmoro dece.
 
Za sve dodatne informacije možete ih kontaktirati putem Instagram stranice "Budi heroj" ili putem mejla udruženja: udruzenjebudiheroj@gmail.com.
  • Nikola

    23.07.2024 16:19
    Nešto ipak nije u redu?
    Gde su socijalne službe? Gde su patronažna sestre koje obilaze novorođenčad kod kuće? Jesu li oni razgovarali sa majkom i njenom porodicom? Šta je sa ocem dece, ako ga ima?
  • Milojko

    23.07.2024 15:32
    @Dežurno Gunđalo - eeeee :)
  • "Priorda Društvo"

    23.07.2024 15:18
    "Kume i ti ćeš,ali sutra"
    Ovaj narod ne može da pomogne sebi,a kamoli nekome drugom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".