Novosadski "Parking servis" ima novu mobilnu aplikaciju: Sve usluge na jednom mestu

"Parking servis" ima novu mobilnu aplikaciju "nSpark", saopštilo je ovo novosadsko preduzeće.
Novosadski "Parking servis" ima novu mobilnu aplikaciju: Sve usluge na jednom mestu
Foto: 021.rs
Ova aplikacija omogućava pristup svim uslugama parkiranja na jednom mestu: plaćanje usluge parkiranja korišćenjem platne kartice, IPS plaćanje, kupovinu elektronskog novca, SMS, "bebi" parking karte, proveru da li je za vozilo izdata ePPK, da li se vozilo nalazi na depou Parking servisa, da li je "pauk" pokušao da ukloni vozilo, kao i dobijanje obaveštenja o isteku parking karte.
Za korišćenje ovih usluga potrebna je instalacija aplikacije (sa Google Play Store-a ili App Store-a), registracija i kreiranje korisničkog naloga, što se može učiniti na sajtu Parking servisa u odeljku Načini plaćanja, gde se nalazi i Uputstvo za korišćenje aplikacije.
Za sve one koji ostvaruju pravo na "bebi" parking karte, nova aplikacija omogućava aktivaciju 30 sati besplatnog parkiranja. Aktivacija se može izvršiti u Službi za prodaju Parking servisa, u Filipa Višnjića 47, radnim danima od 9 do 15 sati. 
 
Sve dodatne informacije mogu se pronaći na sajtu preduzeća, u odeljku "bebi" parking karte, kao i na broj telefona: 021/472-41-40.
  • Ivan

    25.07.2024 07:18
    Evo instalirao i odmah se blokirala. Sramota.
  • Matičar

    24.07.2024 15:46
    Svaka čast za izvršnu direktoricu !!!!
  • Dragan

    24.07.2024 14:30
    EEE
    Al se nalupetao ovaj EEE pa ostao živ.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".