Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.
Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju
Foto: Beta/AP
Inspirisane su olimpijskim pokretom koji spaja sport sa kulturom i obrazovanjem za dobrobit čovečanstva.
Centralna izložba pod nazivom "Put pravih vrednosti" održava se u Kulturnom centru Srbije u Parizu, koju za vreme trajanja Olimpijskih igara organizuje Olimpijski muzej Beograda.
 
Ova izložba omogućava uvid u ranije realizovane izložbe  Olimpijskog komiteta Srbije i DDOR-a: interaktivne izložbe "Olimpijske igre - više od sporta", koja je nedavno završena u Beogradskim silosima, i "Tokio 2020 – Trenuci za pamćenje", na otvorenom u centru Novog Sada, koja traje do završetka Olimpijskih igara u Parizu.
Uz navedene, DDOR je domaćin izložbi pod istim nazivom koje se održavaju istovremeno u Novom Sadu, u tek renoviranom poslovnom prostoru sedišta DDOR-a, Bulevar Mihajla Pupina 8, i u Beogradu, Antifašističke borbe 13a. Izložba je otvorena za sve zainteresovane posetioce, radnim danima od 25. jula do 15. avgusta u periodu od 17 do 20 časova. 
 
Pored posetilaca, izložbe u DDOR-u su jednako namenjene i zaposlenima DDOR-a, služeći kao svež podsetnik na stratešku ulogu koju igra partnerstvo sa Olimpijskim komitetom Srbije, pre svega u implementaciji vrednosti olimpijskog pokreta u vrednosti kompanije.
 
Tema postavke u prostorijama DDOR je olimpizam u Srbiji kroz prikaz različitih memorablija, priznanja i dokumenata koji ilustruju učešće Srbije na Olimpijskim igrama kroz istoriju, kao i inspirativnih priča o sportistima, koji su postigli značajne uspehe.
 
Sve ove izložbe podržavaju prave vrednosti olimpizma i svedočanstvo su vrednosti naših najboljih sportista, članova našeg društva, kao i nastojanja DDOR-a: izvrsnost, pravičnost, strast, posvećenost, uvažavanje protivnika, publike, poštovanje, prijateljstvo, inspiracija, ali i težnja ka postizanju ličnih i timskih ciljeva kroz naporan rad, timski rad, posvećenost, odlučnost i disciplinu.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".