Ministarstvo odbrane prodaje lokal na Limanu, procenilo ga na 137.000 evra

Ministarstvo odbrane raspisalo je oglas za prodaju lokala od 65 kvadrata u zgradi na Limanu II.
Ovaj prostor se našao u oglasu u kojem ministarstvo prodaje nekoliko lokala i jedan vojni kompleks u više naselja u Srbiji, koji više nisu potrebni Vojsci Srbije ili ministarstvu.
Lokal u Novom Sadu nalazi se u prizemlju zgrade na Bulevaru cara Lazara 7 i napušten je već godinama. Radi se o prostorijama koje imaju 65 kvadrata i koje su bile namenjene za trgovinu.
Početna cena lokala je 136.947,92 evra.
 
Potencijalni kupac treba da uplati depozit od milion dinara, a lokal će pripasti onome ko pošalje najveću ponudu.
 
Osim lokala u Novom Sadu, prodaju se dva lokala u Zemunu, poslovni prostor u Aleksincu i vojni kompleks od tri ara u Petrovcu na Mlavi.
 
Više informacija možete dobiti na sajtu Ministarstva odbrane na OVOM LINKU.
  • Liman666

    30.07.2024 09:21
    Stare komšije
    To je bila zajednička prostorija od zgrade,a tih prostorija ima malo more po tim zgradama.Dok je bilo starih stanara to se održavalo i koristilo.Na tom mestu je nekad bio časovničar.A sad su došle neke nove komšije i neki novi upravnici nit hoće nit znaju nit žele da stanari imaju čara od toga.Pošto je zajednički prostor što npr ne bi bio prostor za proslavu rođendana za stanare ili prostor za haus majstora koji popravlja po kvartu itd itd...Ua za radikalske upravnike zgrada koje boli ćoše a za novopridošle stanare neam komentara.Ču prostor od vojske ha ha ha
  • Milo

    27.07.2024 18:45
    Lokal
    Taman ce kupiti neki posten “investitor” ili neko ko je podoban. Moze da kupi i SNS.
  • Zaduzeni Zelenas

    26.07.2024 13:36
    Idealno za kladionicu, toga nikad nije na odmet.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".