Novosađani, ako donirate krv - dobijete sezonsku ulaznicu za Štrand

Svi dobrovoljni davaoci koji od danas, 26. jula daju krv dobiće besplatne sezonske karte za Štrand.
Novosađani, ako donirate krv - dobijete sezonsku ulaznicu za Štrand
Foto: 021.rs
Ovu akciju organizuju Grad Novi Sad, i Gradsko zelenilo i Zavod za transfuziju krvi Vojvodine do isteka zaliha. 
 
Trenutno su najpotrebnije sve krvne grupe
"Potrebe za krvnim produktima su konstantne i neophodan je kontinuirani odziv davalaca. Dnevno je neophodno da nam se prijavi oko 250 davalaca kako bismo zadovoljili dnevne potrebe pacijenata. Kao mali znak pažnje naši humani sugrađani će dobiti besplatanu sezonsku kartu za Štrand", kažu u Zavodu.
Krv se može dati svakim radnim danom u periodu od 7 do 19 časova u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine, Hajduk Veljkova 9a.
 
U nedelju, 28. jula od 17 do 20 časova transfuziomobil će biti parkiran kod TC BIG, gde će se dobrovoljnim davaocima krvi deliti karte za Štrand.
  • Internet stručnjaci

    26.07.2024 16:02
    @Свињорез

    Napolitanke i sokić su tu da te brže oporave od malaksalosti koja se oseća nakon davanja krvi što bi ti, da si nekad zaista i dao krv u životu, bilo odmah jasno. Od stimulacija tu su, po zakonu, dva slobodna dana (diskutabilno je koliko poslodavaca ovo poštuje mada to nije nikako krivica Zavoda) a o teorijama zavere uvijene u demagošku oblandu uboga sirotinja vs bogati lihvari ne treba ni trošiti reči. Naravno, tebe Svinjorezu niko nije niti će ikada terati da daš krv. To je uvek bila i biće stvar isključivo dobre volje pa samim tim Svinjorezu nema potrebe da bilo kome ovde pravdaš svoje nečinjenje. Ostaj nam ti tako neoštećen i spokojnog uma jer si raskrinkao jednu veliku zaveru moćnika, Svinjorezu.
  • Dejan sa Štranda

    26.07.2024 14:46
    Pošto sve ima svoju cenu bilo bi najpoštenije,da se plaća davaocima krvi za dati krv,pa ako smatraju da je nadoknada adekvatna ljudi će dati krv,a ko želi,nadoknadu može da ostavi u humanitarne svrhe.
    Prošla su vremena dobrovoljnih radnih akcije,a i dobijanja stanova od države ili besplatnog lečenja i školovanja.
  • Џуза

    26.07.2024 14:13
    Јел може сезонска улазница а да не падне крв ,испадоше други грађани мање хуманитарни од давалаца крви ,они што органе дадоше ни сок не добише

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".