Stanovi snabdeveni dovoljnom količinom toplote

Novosadska toplana je saopštila da usled ekstremno niskih temperatura greje 24 časa neprekidno.

Novosadska toplana je saopštila da usled ekstremno niskih temperatura greje 24 časa neprekidno.

Svih šest toplana u daljinskom sistemu su u funkciji i rade punim kapacitetom. Nema prekida u isporuci toplotne energije, a preko 100.000 stanova koje Toplana greje, snadbeveni su dovoljnom količinom toplotne energije da bi bili topli.

S obzirom na to da se najavljuju još hladniji dani, moguće je da pojedini korisnici osete manje probleme u isporuci toplotne energije. U tom slučaju Toplana ih poziva da se odmah jave na besplatan broj za reklamacije 0800/100-021 i prijave problem nadležnim službama.

Ukoliko problem ne bude otklonjen u narednih 12 časova, građani mogu direktno da se obrate direktoru Vladimiru Jeliću na broj telefona 062/150-25-84 ili pošalju sms. Na telefonski poziv javiće se lično Jelić i učiniti sve da kvar, ukoliko je u nadležnosti Novosadske toplane, bude otklonjen, stoji u saopštenju.

  • Vladan

    03.02.2012 08:50
    slušalicu telefona u drhtavoj držim ruci...
    Opa Đurđa, i broj mobilnog telefona se ostavlja, sve pred izbore. Da se javi gosn direktor lično!!! Očekujem oko 25 marta i Tadićev telefon, i njemu da se požalimo pa da on reauguje i pomogne malom čoveku. Stvarno mi se ide u WC od ove demagogije.
  • berolina

    03.02.2012 08:44
    zimske basne
    jos kad bi Herr Bürgermeister uticao na "recept" polit-kuvara gasa, mogli bi se JEFTINIJE ogrejati za najmanje 35%..., ovako "kolege" iz drugih stranaka radije pune svoje predizborne kase, dok se POTROSACI GASA SMRZAVAJU!
  • Andrija Šrek

    03.02.2012 08:36
    ...
    Zaista dobro greju na ovim niskim temperaturama. To je samo dokaz da mogu uvek tako. Jedino ne znam zašto to ne rade i u godini koja nije izborna?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti