FOTO Otvorena Culinova prodavnica u Bigu: Mesto inspiracije za kulinarske kreacije

Prodavnica visokokvalitetnog posuđa i kuhinjskog pribora i aparata Culinova otvara se danas, 3. avgusta, u Tržnom centru "BIG" u Novom Sadu.
Novi brend kod nas pripremio je posebne pogodnosti za sve kupce do ponedeljka, 5. avgusta.
U Culinova prodavnici mogu se pronaći proizvodi iz kategorija posuđa, kuhinjskog pribora, aparata za kuhinju, dodatke za serviranje jela.
 
"Naša misija je da inspirišemo svakodnevno kuvanje, probudimo kulinarske strasti i omogućimo vam da uživate u lepšem i lakšem stvaranju savršenih jestivih kreacija", ističu oni.
U radnji se mogu pronaći pažljivo odabrani proizvodi vrhunskih brendova kao što je Metalac posuđe, Kuchenprofi, Rosenthal, Sambonet, Decora, Delonghi, Bosch, Samura i mnogi drugi.
 
"Zato, bilo da ste u kuvanju amater ili profesionalac - rezervišite ovaj vikend u svom kalendaru. Ne propustite da nas posetite i otkrijete recept za magiju u kuhinji. Povodom otvaranja, zakuvali smo za vas i posebne ponude, a sve začinili popustom od čak 20 procenata na ceo asortiman i poklonima", poručuju u Culinova prodavnici.
 
Foto: Culinova
 
Culinova se nalazi u TC Big, na Sentandrejskom putu 11. Ukoliko ne stižete do tržnog centra, iz ove prodavnice poručuju da asortiman pogledate onlajn NA LINKU.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti