Tužilaštvo o napadu na novinara Danasa 2. juna kod Novosadskog sajma: Nema krivičnog dela

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu je povodom napada na novinara Danasa Uglješu Bokića donelo odluku da ne postoje elementi bilo kakvog krivičnog dela ili prekršaja.
Ovu odluku je tužilaštvo donelo jer je veštak procenio da povreda koju je Bokić zadobio nije laka telesna povreda u sudsko-medicinskom smislu.
Bokić je napadnut tokom izbora 2. juna ove godine, ispred Novosadskog sajma, piše Danas.
 
Dok je novinar ovog beogradskog lista snimao i pokušavao da uradi anketu, jedan muškarac sa kačketom mu je uhvatio telefon i zadao mu udarac pesnicom u grudi.
Nakon pregleda u Urgentnom centru, Bokiću je dijagnostikovano nagnječenje grudne kosti.
  • ex chapman

    05.08.2024 11:59
    podsetnik
    samo da podsetim sve one koji se nadaju nekoj zemaljskoj pravid "kad ovo zlo prodje"
    NECE biti nikakve lustracije, niko nece odgovarati za svoje zlocine pocenjene dok su bili na funkcijama. sta vise - vecina njih ce ostati na funkcijama i nastaviti da sluze nove gospodare i da avanzuju
    a posteni i strucni ce i dalje nastaviti da napustaju Srbiju
  • BGD 011

    05.08.2024 11:29
    Sramota
    Tuzilastvo je korumpirano. Sramotna ustanova u Srbiji. Napad i fizicki kontakt, udarac u grudi, za tuzilastvo nije krivicno ni prekrsajno delo?! A onomad novinarka Skrozza samo rece da je bolje da smo se probudili bez nekih ljudi koji su i danas na vlasti, i odmah se izjava tumaci kao poziv na linc Vucica! Pa ko vam dodeli diplome gospodo iz Tuzilastva?
  • Jogi Letač

    05.08.2024 10:23
    Kad neko opsuje na društvenim mrežama AV, onda je poziv na rušenje ustavnog poretka, kad neko od njihovih udara, onda to nije ništa...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti