Kreni-promeni u Skupštini Novog Sada: Glasaćemo protiv svih loših odluka vlasti, nudićemo i rešenja

Odbornička grupa Kreni-promeni u Skupštini Novog Sada poručuje da će na današnjoj konstitutivnoj sednici glasati protiv svih kadrovskih rešenja Srpske napredne stranke.
Kreni-promeni u Skupštini Novog Sada: Glasaćemo protiv svih loših odluka vlasti, nudićemo i rešenja
Foto: 021.rs
Po rečima Stevana Babića, predsednika Odborničke grupe sa osam odbornika, u ovom sazivu biće opozicija u lokalnom parlamentu.
 
"Glasaćemo protiv svih loših odluka vlasti, ali ćemo nuditi i konkretna rešenja. Danas ćemo glasati protiv izbora predsednika Skupštine, zamenika predsednika, sekretara, kao i svih drugih kadrovskih rešenja SNS-a. Bićemo rukovođeni principom da ne možemo da glasamo za bilo koga ko dolazi sa liste Aleksandra Vučića, sa liste koja uzurpira institucije, krade izbore i liste koja je mnogo štete nanela kako Novom Sadu, tako i celom Srbiju", kaže Babić.
Po njegovim rečima, u Skupštini grada se nalaze zahvaljujući velikoj podršci Novosađana, uz koje su ostvarili najbolji pojedinačni rezultat na izborima od 2012. godine. 
 
"Ovde smo da opravdamo tu podršku, ali zastupaćemo ne samo interese onih građana koji su nas podržali, već svih građana Novog Sada", dodaje Babić.
On ukazuje i na to da ih niko iz vladajuće partije nije kontaktirao u vezi sa pregovorima o formiranju gradske vlasti.
 
"U toku predizborne kampanje bilo je jasno da ne postoji nijedan način da mi sa SNS-om imamo bilo kakav odnos u bilo kakvom formiranju vlasti, tako da nas niko nije kontaktirao i tako bih hteo da ostane", zaključuje Babić.
  • Zoran

    07.08.2024 11:32
    Ma nemojte ni da čitate dnevni red odmah glasajte protiv kad vam je to politika
  • XyZ

    07.08.2024 10:52
    Niko od ljudi sa slike nije iz Novog Sada. Ovaj Babić je kadar Treće Srbije (Parovića).
    KP je Beli preletačević samo upakovan. Živi bili pa videli.
  • Koje

    07.08.2024 10:31
    Koje
    rešenje nudite za privatne objekte pod zaštitim koji su samourusivi za koje se svima otimaju novci od plata penzija itd?! Ovakvo stanje je vise neodrživo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti