Vučević se kaje što novosadsku studentkinju nije odmah "napao": "Imam pravo na stav"

Premijer Srbije Miloš Vučević ne kaje se što je na društvenoj mreži "X" verbalno napao studentkinju Milu Pajić. On se kaje što odmah nije reagovao.
Vučević se kaje što novosadsku studentkinju nije odmah "napao": "Imam pravo na stav"
Foto: 021.rs
Upitan o komentarima na društvenim mrežama na račun novosadske studentkinje i aktivistkinje Mile Pajić i da li se zbog njih pokajao, Vučević je, posle izlaganja o 100 dana rada Vlade, rekao da se pokajao samo što nije istog dana reagovao i što nije istog dana imao tu objavu.
 
"I ja sam deo političkog ambijenta. Imam pravo da iznesem svoj stav", rekao je Vučević.
On je dodao da se obratio "onima koji su tobože patriote" i vlasti zameraju da će zemlju prodati strancima.
 
"Njima sam rekao kako može da nas predvodi osoba koja je rekla da smo genocidan narod i da je Kosovo nezavisna država", kazao je Vučević.
Podsetimo, Vučević je na "X" napisao da su pale mnoge maske.
 
"Osvedočeni srbomrzitelji regrutuju svoje jurišnike, i što je najstrašnije, očigledno je da to rade po fakultetskim amfiteatrima. Baš onaj što ističe da je ponosan što se zove kao ustaša Dinko Šakić, vajni profesor Dinko Gruhonjić indokrinira svoje studente da mrze i vređaju državu u kojoj žive, i koja im je sve omogućila. Dinkova studentkinja i perjanica njegovog jurišnog odreda STAV, izvesna Mila Pajić, već poznata po nasilju u studentskom kampusu i pljuvanju Srba kao genocidnog naroda, sada je kao navodni ekološki aktivista isturena da ruši državu. I zar svim onim tobož patriotama koji navodno brane Srbiju od stranaca, ne smeta da ih predvodi osoba koja sve najgore iznosi na račun srpskog naroda i naše otadžbine? Da li je to patriotizam? Da li je to nasleđe Cerske bitke? Jadna li ste vi opozicija kad nemate bolje 'studente' da ih isturite kao živi štit. Nikada nećemo dozvoliti da takvi otmu našu državu", napisao je on.
  • Djunta

    22.08.2024 19:12
    Ovaj stručnjak se devedesetih krio da ne ide u rat,sada je sina poslao u specijalce tri meseca i ima za pravo pričati o patriotizmu ljudima koji su ginuli...Gde su spomenice premijeru???Ne smete zucnuti bez znanja ovdje!Mnogo većih ratova i žrtava je bilo pre Kosova ali ste vi to prespavali....
  • Timko

    13.08.2024 21:21
    Imam i ja čvrst stav o njemu, ali mi vaspitanje ne dozvoljava da ga javno iskažem. Možete ga samo zamisliti.
  • Nikola

    13.08.2024 13:57
    Opaaaa! Pa ovaj ima i svoj stav! Otkada to odjednom! Naderace ako mu se stav krenuo da razlikuje od vodje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti