VIDEO: Kako izgleda prolazak kroz Hadži Ruvimovu - epidemija bahatog ponašanja

Ulica Hadži Ruvimova na Detelinari poznata je po frekventnom saobraćaju, a to bi u prevodu moglo da znači i po tome da ljudi ne mare mnogo za druge učesnike u saobraćaju.
VIDEO: Kako izgleda prolazak kroz Hadži Ruvimovu - epidemija bahatog ponašanja
Foto: 021.rs

Na društvenim mrežama širi se snimak koji je napravio jedan Novosađanin, a koji pokazuje šta ga čeka svakog jutra dok prolazi ovom ulicom.

Tako se mogu videti vozila parkirana na biciklističkog stazi, automobili koji izleću iz prolaza, prosipanje vode ispred prodavnica.

"Svako jutro u Hadži Ruvimovoj ulici, ovo je već epidemija bahatog ponašanja", naveo je on.
 
  • @Mile

    15.08.2024 13:07
    Razumem Vas, 90% male dece nebahatih roditelja u Novom Sadu ima potres mozga, a zdravo je samo preostalih 10% dece bahatih roditelja. Hvala Vam na informaciji.
  • Vladan

    15.08.2024 09:57
    @Ja bre

    Nemoguće je idiotu objasniti da "dostava i tamošnji radnici" jednom kad sunce grane nema šta da traže na trotoaru.
  • Pravnik

    15.08.2024 08:36
    @Ja bre
    Gde ti ovde vidiš bicikli na trotoaru ? Ovo su dečija kolica i u njima beba! Evo ga još jedan sa dioptrijom kome ne smetaju kola na trotoaru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti