Skup u Novom Sadu u subotu povodom 33. godišnjice nezavisnosti Ukrajine

Ambasada Ukrajine u Srbiji održaće u subotu, 24. avgusta u Novom Sadu miran skup povodom 33. godišnjice nezavisnosti Ukrajine.
Skup u Novom Sadu u subotu povodom 33. godišnjice nezavisnosti Ukrajine
Foto: Pixabay
Svečani događaj biće održan kod spomenika Tarasu Ševčenku u Aleji Miroslava Antića.
"Ambasade koje podržavaju Ukrajinu već su izrazile želju da učestvuju na ceremoniji 24. avgusta", kažu iz Ambasade Ukrajine.
Događaj je zakazan za 11.30 časova.
  • Milan NS

    23.08.2024 12:38
    @MK
    Ne smeta ti marširanje po Trgu Republike tzv. "gvozdenog puka" sa sve "Z" na majicama pre koju godinu?
    Agresore ne podržavamo!
    A ako se pravi paralela, Rusija je ispala kao Srbija 90tih kada je preskočila ogradu i napala susedne zemlje "braneći svoje sunarodnike" u istim tim zemljama.
    Zato zaluđeni Srbi ne mogu da razlikuju agresiju od borbe za slobodu
  • МК

    22.08.2024 22:39
    ?
    @Limanac
    Zaista moram da Vas pitam, šta ste Vi to ovde hteli da kažete? I kome ste uputili to što ste napisali? Meni? Čudno, jer moj komentar nema baš nikakve veze ni sa čim što ste ovde napisali: o kakvim seoskim propalicama Vi to pišete, o kakvim crkvama? Pa tu nema nijedne prisebne i razumljive rečenice, ne treba se laćati tastature ako čovek trenutno iz različitih razloga nije u stanju da piše i misli! Ali bolje da se i ne pitamo da li uopšte ume i može da suvislo da misli - vidimo!

  • Limanac

    22.08.2024 16:20
    @MK

    Sve to od seoske propalice koja je uzela na sebe da određuje koliko nama u gradu treba crkava, pa ti se dečko ovde pitaš manje nego Ukrajinci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti