FOTO: Ko se ne raduje snegu?

Od četvrtka malo pre ponoći do nedelje ujutro sneg je u Novom Sadu napadao 36 centimetara.

Od četvrtka malo pre ponoći do nedelje ujutro sneg je u Novom Sadu napadao 36 centimetara. Iako je ledeni talas u mnogim delovima Srbije i Evrope izazvao nedaće zbog čega je i u našoj zemlji proglašena vanredna situacija, u Vojvodini je prvi sneg, bar za sada, napravio samo probleme putarima i vozačima.

Koliko su ga mnogi dočekali s osmehom pokazuje i subotnje prepodne u svim delovima grada kada je na ulicama bilo više naroda nego prvih prolećnih dana, a u većim marketima redovi su bili kao pred Novu godinu. Mnogi su čistili svoja vozila iako ih nisu ni "palili", oni odgovorniji su se prihvatili lopate, dok su neki sneg iskoristili za sportske aktivnosti. Kao ovi momci, za fudbal ili ragbi.

Naravno, snegu su se najviše obradovali najmlađi, a svi "atomci" u gradu bili su prepuni dece. Fotografije koje smo zabeležili ovog vikenda su sa Novog naselja. Ako želite da se Vaše fotografije objave, pošaljite ih na mojkraj@021.rs.

  • SS

    06.02.2012 10:49
    PUT
    Ja znam ko se raduje. Direktor PUT-a.Mocice u opstoj frci da uzme podizvodjace bez tendera a to je suv kes.
  • Uncas

    06.02.2012 10:44
    Mile bre,otkud ti u JHBG?
  • Rasa sa salasa

    06.02.2012 08:51
    Moj atomac na slikama
    Najbolje mesto za sankanje u celom gradu :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti