FOTO: Zlatni olimpijac upoznao malog Novosađanina koji želi da bude Mikec kad poraste

Naš strelac i dobitnik zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu Damir Mikec u Novom Sadu je upoznao svog obožavatelja Iliju.
Kako piše Sportal, Mikec je u masi koja je dočekivala olimpijce ispred Starog dvora u Beogradu ugledao dečaka koji je držao papir na kom je pisalo "Kad porastem biću Damir Mikec".
On je izrazio želju da ga upozna.
"Oduševljen sam. Hvala vam što ste nas spojili. Ilija me je oduševio sa transparentom koji je držao na dočeku. U tim trenucima, u masi ga nisam video, ali sutradan sam dobio fotografiju i odmah sam poželeo da ga vidim, da mu darujem poklon s Olimpijskih igara. Ilija je stvoren za budućeg šampiona u streljaštvu, miran i staložen. Ima onaj pobednički pogled, miran i siguran. Car, u svakom smislu te reči", kaže Mikec za Sportal.
 
Susret se desio u Novom Sadu, odakle je Ilija. Njegov šampion mu je doneo maskotu OI iz Pariza. 
 
  • x

    16.08.2024 17:08
    strelac u centar
    Dosao covek u grad sa jednim od najstarijih streljackih klubova na ovim prostorima,a Aleksandra Ivosev 1 zlazna 1 bronzana na Olim.igrama,Aranka Binder 1 bronzana....Desanka Pesut,Loncar,Samardzija ...su verovatno bili uzori Mikecu i mladjima, pa je zato i dosao u jedan od najjacih streljackih centara
  • Maja

    16.08.2024 14:30
    Da
    ....li ima na Spensu neki streljacki klub ili u NS postoji samo streljacka druzina na Detelinari?
  • Ne hvalite ga

    16.08.2024 13:42
    Nemojte Mikeca puno hvaliti u komentarima, odma će ga Vučić juriti da se slika sa njim, isto kao što juri da se slika sa Dodikom ili pokušava da se slika sa Novakom. A ljudima neprijatno da ga odbiju, svi beže od njega

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti