Sremski Karlovci tokom dana više puta ostajali bez struje: Uskoro normalizacija, osim na Stražilovu

Meštani Sremskih Karlovaca danas u više navrata nisu imali struju.
Sremski Karlovci tokom dana više puta ostajali bez struje: Uskoro normalizacija, osim na Stražilovu
Foto: 021.rs
Kako navode za 021.rs, tokom popodneva se više puta desilo da ostanu bez struje, a da im se potom ubrzo i vrati.
 
Ističu i da ovakvi kvarovi utiču na njihove električne uređaje, a posebno klime i ostale rashladne uređaje s obzirom na dnevnu temperaturu.
Iz Elektrodistribucije Srbije (EDS) za Novi Sad navode za 021.rs da je u toku dana bilo nekoliko prolaznih kvarova u Sremskim Karlovcima koje je eliminisala lokalna automatika.
 
"U 18.50 ponovo se dogodio kvar zbog kojeg je deo Sremskih Karlovaca ostao bez snabdevanja električnom energijom. Ekipe ogranka Elektrodistribucija Novi Sad su na terenu", navode oni.
Ističu da je kvar lokalizovan u reonu Stražilova.
 
"Očekuje se da će u najkraćem mogućem roku biti obnovljeno snabdevanje korisnicima, izuzev lokacije Stražilovo, gde se normalizacija snabdevanja očekuje tokom večeri", poručuju u EDS-u.
  • Đorđe Tičerić

    19.08.2024 10:33
    Jao, kako si Pametan
  • Realista

    17.08.2024 07:42
    infrastruktura
    Skoro sve trafo stanice je Tito sagradio i instalisao, tada nisu postojali klima uređaji a leta su imala 32*C u proseku a ne 38 kao danas.
    Takođe, urbani korisnik troši mnogo više struje nego ruralni a mi rurala više i nemamo, svi su se nabili u gradove, misleći da su tu bezbedniji. Gradovi prvi stradaju u slučaju bilo kakve katastrofe - pa i energetske.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti