RHMZ: U Novom Sadu u 16h zabeležena temperatura od 37 stepeni

Najtopliji gradovi danas popodne su u Srbiji bili Beograd i Ćuprija sa temperatom od 38 stepeni.
RHMZ: U Novom Sadu u 16h zabeležena temperatura od 37 stepeni
Foto: 021.rs

Republički hidrometereološki zavod (RHMZ) izdao je upozorenje, zbog mogućih pljuskova sa gradom, za Mačvanski i Kolubarski okrug.

Po merenjima RHMZ u 16.00, u Somboru, Novom Sadu, Kikindi, Banatskom Karlovcu i Smederevskoj Palanci zabeležena je temperatura od 37 stepeni.
 
U Paliću, Zrenjaninu, Loznici, Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu, Velikom Gradištu, Nagotinu i Kruševcu izmereno je 36 stepeni, dok je u Valjevu, i Zaječaru bilo 35 stepeni.
RHMZ je u 16.30 saopštio da se u narednih sat vremena u južnim delovima Mačvanskog okruga (između Ljubovije i Krupnja) očekuju lokalno obilni pljuskovi sa grmljavinom i gradom, uz jak i olujni vetar.
 
Izdato je i upozorenje za područje Kolubarskog okruga.
 
"U narednih sat vremena na području Kolubarskog okruga (Valjevo i okolina) lokalno obilni pljuskovi sa grmljavinom i gradom uz jak i olujni vetar", saopštio je RHMZ.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti