FOTO Na Most slobode okačen transparent "Nećeš kopati", poruka i za SNS na njihovoj kancelariji

Novosadski aktivisti okačili su danas u poslepodnevnim časovima na Most slobode transparent sa porukom protiv rudarenja litijuma.
FOTO Na Most slobode okačen transparent "Nećeš kopati", poruka i za SNS na njihovoj kancelariji
Foto: 021.rs
Na transparentu piše "Rio Tinto, nećeš kopati".

Dok su postavljali transparent, dobili su i aplauz i navijanje od dela ljudi koji se nalaze na Štrandu, javljaju očevici.

Aktivisti su okačili transparent i na kancelarije Srpske napredne stranke u Stražilovskoj ulici u Novom Sadu.

Na ovom transparentu piše "Zavili ste nas u crno".

Podsetimo, pre nekoliko dana aktivisti Građanskog pokreta Bravo okačili su poruke protiv rudarenja litijuma na spomenike i biste znamenitim ličnostima u Novom Sadu.

Komentari 23

  • @dule

    19.08.2024 19:24
    Ne brini drug,on će i ovde radi kao bebi siter,razvoziti djecu…ići po novine i kafu. Sve sto je i do sada radio inače. Nije on tu stavljen zbog pameti već zbog ulizivanja. Ne bi ona trpela da pored sebe ima nekoga ko je inteligentan,već ponizan. Nije on tu slučajno…
  • Milovan

    19.08.2024 15:01
    Bolje da ste ga okačili znate već gde...
  • Šaner

    19.08.2024 14:39
    Aaa pa sefic više neceee moći kupivati turske kopije tesnih majica po stanovima već košulje i kravate. Mada možda mu “preduzeće” kupi ko Šojicu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti