Meteorolozi upozorili na nevreme u Vojvodini, u Novom Sadu popodne mogući pljusak

Republički hidrometeorološki zavod je objavio upozorenje na pljuskove i grmljavinu, grad i jak do olujni vetar danas mahom u Vojvodini, dok će u drugim delovima Srbije mestimično biti kiše i pljuskova
Meteorolozi upozorili na nevreme u Vojvodini, u Novom Sadu popodne mogući pljusak
Foto: Pixabay
Ujutro se po kotlinama i visoravnima jugozapadne i južne Srbije očekuje magla.
 
U toku dana biće promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim popodne i uveče.
Pljuskovi će ponegde biti jači, praćeni sugradicom i gradom, kao i jakim i olujnim vetrom.
 
Pre podne će duvati uglavnom slab severni i severozapadni vetar, a od sredine dana umeren, uz udare, kratkotrajno i jak.
Najniža temperatura od 15 do 21, a najviša od 28 do 34 stepena.
 
U Beogradu se danas očekuje promenljivo oblačno i nestabilno vreme, pre podne s dužim sunčanim razdobljima, a popodne i uveče kiša, pljuskovi i grmljavina. Pre podne će duvati uglavnom slab severni i severozapadni vetar, a od podneva umeren, uz udare, i kratkotrajno jak. Najniža temperatura oko 21, a najviša oko 31 stepen.
 
I u Novom Sadu je danas moguć poslepodnevni pljusak.
  • Ns time

    22.08.2024 07:12
    I?
    Gde he nestala jos jedna u nizu najavljenih kisa?
  • Jovan

    22.08.2024 00:33
    Zar opet
    Koji tupsoni daju tupsoni daju ove prognoze. Najbolje bi bilo da prognoze daju u prošlom vremenu. Kao, juče je bio jak pljusak sa gradom itd.

  • Moma

    21.08.2024 11:16
    Gde
    Samo plašenje. A dok nije došla ova demokratija nismo znali šta je grad. Imali smo protivgradne stanice koje više nemamo. Ispaljivali smo protivgradne rakete, a sada pravimo municiju da ubijamo ljude.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti