Upoznajte sebe i uštedite

Leto je godišnje doba u kojem pravimo pauzu, ali istovremeno smišljamo planove za ostatak godine. Da bismo u tome bili uspešni, važno je da dobro poznajemo sebe i sve(t) oko sebe.
Upoznajte sebe i uštedite
Foto: Pixabay
U tome vam svakako mogu pomoći naslovi iz oblasti psihologije. Baš zato je izdavačka kuća Prometej iz Novog Sada pripremila popuste na psihološka izdanja koji će trajati samo do 31. avgusta, naslovi iz ove edicije biće na popustu od čak 30%.
 
Kupovinom ovih naslova ćete najviše uštedeti
 
Delimo sa vama kratke prikaze naslova čijom kupovinom ćete najviše uštedeti.
 
Snovi – psihologija snova i njihovo tumačenje, VII izdanje, Ivan Nastović: 2023 dinara umesto 2890 dinara
 
Ovo delo godinama je najpopularniji naslov u ediciji Psihologija. Pred vama je čak sedmo izdanje o tumačenju snova… Knjiga je koncipirana i pisana tako da ne bude pristupačna samo stručnjacima, odnosno psihoterapeutima, psiholozima i psihijatrima, već i svima koji su zainteresovani za psihologiju snova i njihovo tumačenje.
 
Predlažemo da pored ovog dela naručite i treće izdanje knjige 127 protumačenih snova koja predstavlja njegov svojevrsni nastavak. Kroz ove primere saznaćete kako se snovi tumače u svakodnevnoj praksi. U teorijskom delu korišćena je Jungova metoda korišćenja snova, što će vas posebno obradovati ako ste već upoznati sa njegovim radom.
Karma – Jogijev vodič za kreiranje sopstvene sudbine, Sadguru Đagi Vasudev: 1393 dinara umesto 1990 dinara
 
Zašto se dobrim ljudima dešavaju užasne stvari? Zašto je sudbina često naklonjena onima koji izgledaju okrutno, ili neljubazno, ili su moralno kompromitovani? Zašto su životne okolnosti tako nasumične i hirovite? Zašto univerzum tako često izgleda kao negostoljubivo mesto bezakonja kojim niko ne vlada? I da li je "karma" odgovor na sva ova pitanja?
Kainov kompleks (2. izdanje), Leopold Sondi: 693 dinara umesto 990 dinara
 
Da li se nagonska priroda čoveka izmenila, ili su ga kultura i civilizacija primorale da sakrije svoje kainističke čežnje pod veo politike i diplomatije? Da li se današnji Kain krije iza maske humanizma i težnje ka miru u svetu, dok prikriveno sam inicira ratove? Šta znači izraz familijarno nesvesno?
 
Ovo su samo neka od brojnih pitanja kojima se u knjizi Kainov kompleks bavio mađarski psihijatar Leopold Sondi. Kainov kompleks kod Sondija ne predstavlja samo rivalitet braće oko ljubavi oca već projekciju "zlih nagona" koji postoje u čoveku i ogledaju se kroz zločine, častoljublje, sujetu, ljubomoru, netolerantnost i bezrazložno povređivanje drugih.
 
Prometej ne naplaćuje troškove poštarine za sve narudžbine veće od 3000 dinara. Možete ih posetiti i u njihovoj knjižari, u Miletićevoj 16 u Novom Sadu, i izabrati bar jedan naslov koji će vam promeniti život nabolje.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti