Četvoro dece i dvoje odraslih stradalo u požaru na Salajci

Šest osoba, među kojima je četvoro dece, nastradalo je u požaru koji je izbio jutros na Salajci, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Četvoro dece i dvoje odraslih stradalo u požaru na Salajci
Foto: 021.rs
Stradala su deca uzrasta od dve do sedam godina.
 
Pretpostavlja se da je reč o članovima porodice koja je živela na toj adresi, D. A. (29), M. S.(23), E. A. (7), S. S. (5), D. A. (4) i L. A. (2).
 
Požar je izbio u porodičnoj kući na uglu Đorđa Dere i Davida Rackovića oko 2.30h.
Pripadnici Uprave za vanredne situacije, devet vatrogasaca sa dva vozila, ugasili su požar, a policija i javni tužilac obavili su uviđaj lica mesta.
 
"Sumnja se da je požar izazvao skuter koji je bio priključen na elektromrežu. Tela nastradalih preneta su u Centar za sudsku medicinu, radi obdukcije, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti ovog tragičnog događaja", rekao je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.
 
Doktorka Nikolina Marić iz Hitne pomoći za 021.rs kaže da su oni intervenisali po pozivu u 2.45h i da nisu mogli ništa da urade, sem da konstatuju smrt kod više lica.
 
Nezvanično, požar je izazvala litijumska baterija od skutera.
  • Nenad

    25.08.2024 22:47
    Milos
    Taj stanar laže,ima dokaza da su na vreme vatrogasci izašli i uradili sve što su mogli da urade u datoj situaciji, prvo se spašava ljudski životi pa tek onda materijalna dobra.Izašli su sa dva vatrogasna vozila sa 9 vatrogasaca i tako treba da bude, dojava je bila u 02.43, vatrogasci su došli u 02:48,što znači za 5miniuta i to je OK,samo laici mogu da lupaju gluposti kako su vatrogasci krivi.
  • 25.08.2024 06:21
    Milos
    Gospodine, nemojte da kupite gluposti.
  • Helena

    23.08.2024 14:00
    Dan Žalosti?
    Pitam se da li će gradonačelnik da proglasi dan žalosti, ili njihovi životi to ne zaslužuju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika