LSV skinula plakate "Bulevar Ratka Mladića"

Članovi omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine skinuli su tokom noći nalepnice "Bulevar Ratka Mladića", ispod kojih je bio potpisan SNP 1389, saopštila je ta stranka.

Članovi omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine skinuli su tokom noći nalepnice "Bulevar Ratka Mladića", ispod kojih je bio potpisan SNP 1389, saopštila je ta stranka.

Navode da je, između ostalog, bila prelepljena i tabla sa nazivom Bulevar Mihajla Pupina.

LSV napominje da nije slučajno da je pokret 1389 lepio ove plakate uoči današnjeg dana – rođendana Ratka Mladića i sedmogodišnjice smrti Zorana Đinđića.

"Tužno je i zabrinjavajuće da je ime jednog velikana, kakav je bio Mihajlo Pupin, prelepljeno imenom ratnog zločinca, ali u Novom Sadu to ne može proći", navodi se u saopštenju ove stranke.

Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća da je pokret 1389 maja 2007. godine, u društvu Aleksandra Vučića, lepio plakate sa nazivom "Bulevar Ratka Mladića" na zgradi B92 u Beogradu.

  • misko

    02.02.2011 12:19
    mogući scenario
    Zar nije moguće da su pioniri i pionirke LSV prethodne noći zalepili iste plakate koje su sledeću noć kobojagi skidali. Pošto je izvršeno predpostavljam krivično delo, dokaz nije smeo da se dira a oni brže bolje skidaj.
    Pa i ako su politički protivnici LSV-a, zalepili plakate, komunističkim metodama neće se postići ništa. Razgovarajte, ne hapsite, ne zabranjujte, ne tucite......ako uopšte i znate drugačije. Ako neko greši hrišćanski je pomoći mu da sagleda svoje grehe.
  • sosa

    14.03.2010 09:04
    stvarno
    Znači Ratko Mladdić je pokojnik?
  • Andro

    13.03.2010 13:27
    Ko?
    Pa zar nije to trebala policija da uradi? I uzme otiske prstiju, podnese krivičnu prijavu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti