U ponedeljak u Novom Sadu maksimalno 36 stepeni, pa "osveženje"

Ponedeljak u Novom Sadu biće pretežno sunčan i veoma topao, uz povremenu oblačnost.
U ponedeljak u Novom Sadu maksimalno 36 stepeni, pa "osveženje"
Foto: 021.rs
Prema prognozi, maksimalna dnevna temperatura biće 36 stepeni, dok će minimalna biti 19.
 
Duvaće slab do umeren vetar, istočnih i severoistočnih smerova.
 
Narednih dana biće takođe toplo, ali sa "osveženjem", pa će maksimalna temperatura biti oko 34 stepeni.
 
Dani će biti promenljivo oblačni sa dužim sunčanim intervalima, ali nestabilni, pa se uz dnevni razvoj oblačnosti očekuju i kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. 
Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 26. avgust:
 
Biometeorološke prilike uticaće nepovolјno na hronično obolele, a najizraženije tegobe mogu osetiti srčani bolesnici i astmatičari. Meteoropate mogu osetiti nervozu, glavobolјu i bolove u kostima. Preporučuje se adekvatno odevanje i smanjena fizička aktivnost.
  • Hm...

    25.08.2024 21:31
    Kakva li će zima biti?
  • Deco, bežite odavde

    25.08.2024 19:26
    Leto je najtoplije, a svako sledeće će biti još gore. Blago nama matorima, teško onima koji ostaju za nama.
  • Jovana

    25.08.2024 18:30
    Strategija
    Ocigledno nam dolaze sve toplije godine i umesto da se organizujemo
    I sadimo drveca koja mogu da izdrze vrucine, mi secemo i postojeca. Umesto da identifikujemo podzemne izvore i cuvamo ih, mi cemo sada sa litijumom i njih uz reke da izgubimo.
    Definitivno treba razmisljati o napustanju gradova jer u nekom nastupajucem vremenu, bice nemoguce ziveti u njima, posebno ukoliko vode nestane. Pre neki dan sam slusala kako Austrija razmislja o sadnji maslina.. a mi nemamo ni sistem navodnjavanja da zastitimo postojece useve. Kad je bitno graditi zgrade i oprati pare. Vrlo brzo ce novac postati bezvredni papir.. Bitan je Temu i sta ce se poručiti, a kakvu vodu pijemo iz vodovoda.. koga briga. Svi distopijski filmovi su nam porucili- prediktivnim programiranjem, sta nam spremaju, ali.. ocito je da danasnji covek ni ne zasluzuje bolje. Nek nam je Bog u pomoci..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti