Licitacija "patuljaste pudle" za pomoć osmočlanoj porodici Lukić u Petrovaradinu

Udruženje "Budi Heroj" organizuje licitaciju "patuljaste pudle", kako bi se prikupio novac za pomoć porodici Lukić, koja živi u Petrovaradinu.
Iz ovog udruženja podsećaju da kroz humanirani rad već nekoliko nedelja nastoje da pomognu mami sedmoro dece Zorani Lukić, u obnovi njene kuće.
 
Podsećaju da samohrana majka živi sa decom u veoma lošim i nehumanim uslovima, u trošnoj kući punoj vlage, bez elementarnih uslova za iole pristojan život.
Iz "Budi Heroj" navode da je jedan od načina da se pomogne i licitacija za psa kojeg je poklonila poznata novosadska odgajivačnica. 
 
U pitanju je rasa patuljasta pudla, štene staro svega tri meseca, sa urednim papirima.
Početni iznos licitacije iznosi 500 evra, a ista se vrši na Instagram profilu udruženja, pod nazivom Budi heroj i traje do nedelje, 31. avgusta. 
 
 
Novac prikupljen na licitaciji, zajedno sa već prikupljenim novcem i građevinskim materijalom pomoći će u obnovi kuće porodice Lukić.
  • Branka

    27.08.2024 12:59
    Gde ide ovaj svet
    Sve je samo ne humano poklanjati jedan nevini život da bi se uradilo dobro delo.
    Pri tom odgaivacnica uopšte nije na spisku registrovanih odgaivacnica u APR.
  • Rat

    27.08.2024 08:51
    Dokoni ljudi
    Dušebrižnici u komentarima koji se brinu za uslove u kojima će biti pas koji se prodaje za 2000 e
  • Novosadjanka

    26.08.2024 14:15
    Pudla
    Mislim da je ovakav vid prodaje zabranjen a i ruzno je. Ne svidja mi se ovakav vid licitiranja. Kad imas toliko dece onda valjda postoji i neka odgovornost prema njima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti