Bravo: Ugasite požar na Klisi koji gori već devet dana

Građanski pokret Bravo poziva Gradski štab za vanredne situacije da hitno reaguje kako bi se ugasio požar kod Gradske deponije.
Oni su podsetili na to da građani Klise, Nemanovaca i Pejićevih Salaša žive već devet dana u nesnosnom dimu, otkako se 18. avgusta zapalila velika parcela odmah uz novosadsku deponiju.
Napomenuli su da Gradske službe nisu do danas rešile problem.
Apeluju na grad da pošalje neophodnu mehanizaciju koja bi nasipanjem zemlje rešila ovaj problem u toku jednog dana.
 
"Gradske vlasti, umesto da pošalju više kamiona sa opremom i nasipaju zemlju, poslali su samo jednu cisternu da kontroliše dim i tinjajući požar. Od vatrogasaca nema nijednog na terenu, te ovaj posao gašenja i kontrole požara obavlja JKP 'Čistoća', što nikako ne bi smelo da bude slučaj", navodi ovaj pokret.
 
Oni su poslali i fotografije sa lica mesta, gde se vidi kako o dimu razgovaraju sa radnicima "Čistoće". 
 
  
  • Foco

    29.08.2024 03:43
    Ekologija i zelena agenda
    Ovo je nama 3 noc kad dodje nekih pola 4 i ranije po noci/ jutru krene da smrdi tezak dim sa deponije. Zivim kod najlona sve nam se povraca od dima koji ulazi i kucu cak izadjem napolje ono lom bude koji oporan miris ..
  • Komšija

    27.08.2024 14:40
    @nex

    Zamisli da veruješ da će neko ko želi da se "skloni od gužve" doću na post-apokaliptičnu Klisu da mu pod prozorom pale lomače i ispaljuju burad xD
  • Natalija

    27.08.2024 13:56
    izgleda
    Izgleda da nismo zaslužili bolje od smeća i smrada u kom živimo. Probudite se ljudi, ovaj grad je otet i razvaljuju ga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti