Postani deo Mega Maxi tima u Novom Sadu - Otvorene pozicije za rad u novom hipermarketu

U Novi Sad stigla je sjajna vest - dugoočekivani Mega Maxi ove jeseni stiže na dobro poznatu lokaciju nekadašnjeg Tempa.
Osim prepoznatljivo niskih cena i mega popusta, otvaranje ovog hipermarketa donosi i priliku za zaposlenje uz raznovrsne pogodnosti rada u jednom najvećih trgovinskih lanaca.
 
Delez Srbija otvorila je nova radna mesta za sve zainteresovane prodavce koji će imati priliku da rade u savremeno opremljenom Mega Maxi hipermarketu.
Otvorene pozicije odnose se na rad na kasi, odeljenju mesa, pekare, delikatesa kao i na poslovima prijema i izlaganja robe, i podrazumevaju ugovor za stalno od prvog radnog dana, uz probni rad od šest meseci.
 
Za sve novozaposlene obezbeđene su kvalitetne obuke pre stupanja na radno mesto, kao i rad sa savremenim alatima i tehnologijama kojima se omogućava još jednostavnije i lakše obavljanje svakodnevnog posla.
Svi zainteresovani prijave za posao mogu podneti putem broja telefona 0800 3537 030, putem oglasa na karijernom sajtu kompanije: Otvorene pozicije – Mega Maxi Novi Sad, ili u bilo kom Maxi supermarketu.
 
Ugovor na neodređeno od prvog dana zaposlenja, uz probni rad od šest meseci, samo je jedna od pogodnosti kojima ovaj trgovinski lanac odgovara na potrebe svojih zaposlenih. Tako svi budući članovi Mega Maxi tima u Novom Sadu mogu da računaju raznovrsne MAXI benefite koji zaposlenima pružaju priliku da ostvare više, uštede više i imaju više slobodnog vremena. 
 
Uz podrazumevana dva slobodna dana u nedelji, zaposleni u Mega Maxi hipermarketu imaju pravo na 27 dana godišnjeg odmora, što doprinosi ravnoteži između poslovnog i privatnog života.
 
Benefit kartica svim članovima tima donosi 12% popusta prilikom nabavke u Maxi, Mega Maxi i Shop&Go prodavnicama, što pruža mogućnost uštede i do 43.200 dinara godišnje. Cena noćnog sata u ovom trgovinskom lancu podrazumeva 40% višu naknadu u odnosu na cenu dnevnog, a kompanija pruža i mogućnosti za dodatnu zaradu, nagrađuje najvrednije zaposlene, te kroz razne aktivnosti podržava porodice i podstiče zdravije navike.
 
Stalna ulaganja kompanije u kreiranje kvalitetnih uslova rada i širokog spektra pogodnosti za zaposlene potvrđeno je i sertifikatima "Poslodavac partner" i  "Top Employer", kojima je ovaj trgovinski lanac nagrađen za izvrsnost u oblasti ljudskih resursa.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti