FOTO, VIDEO: Vlast "šminka" Novi Sad za Makrona

Gradske službe počele su sa uređenjem novosadskih ulica pred dolazak predsednika Francuske Emanuela Makrona.
FOTO, VIDEO: Vlast "šminka" Novi Sad za Makrona
Foto: 021.rs
Makron u Novi Sad stiže u petak, 30. avgusta. On će tokom posete Novom Sadu obići Galeriju Matice srpske, a obratiće se na Forumu o mladima i veštačkoj inteligenciji u kompaniji Schneider Electric DMS.
S obzirom na to da visoki zvaničnik neće videti mnogo Novog Sada, nadležni su se odlučili na sređivanje centra grada.
U ulicama koje vode ka Trgu galerija, radnici JKP "Čistoća", kao i drugih javnih preduzeća, angažovani su na uređenju prostora, prvenstveno na čišćenju smeća i drugih nečistoća sa javnih površina.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio 021 (@radio_021)

 
Reporteri 021.rs su radnike komunalnih službi već danas videli na Trgu galerija, u ulicama Mike Antića, Vase Stajića, Stražilovskoj, Žarka Zrenjanina i Bulevaru Mihajla Pupina u tolikom broju da je bilo više nego jasno da se ne radi o redovnim poslovima.
 
U Mike Antića radnici JKP "Put" su trenutno angažovani na obnovi kamenih kocki na kolovzu, a deo te, kao i Ulice Vase Stajića, te Trg galerija, zatvoreni su za saobraćaj. 
 
 
Zanimljivo je da je gradska vlast saopštila kako se ove saobraćajnice sređuju u okviru "Programa održavanja objekata putne privrede", radi boljeg i bezbednijeg odvijanja saobraćaja.
Privremena obustava saobraćaja trajaće do 30. avgusta, odnosno do odlaska Makrona iz Novog Sada. 
 
Radnici JKP "Stan" na Bulevaru Mihajla Pupina postavljaju zastave Srbije i Francuske na stubove javne rasvete.

Komentari 106

  • Salajčanka

    30.08.2024 19:36
    Kisačka
    Hvala Makronu na poseti jer da ne bi njegove posete smeće oko kontejnere kod Enmona niko ne bi počistio kao što nije ni poslednjih 10-ak godina. A i linije na putu su nam iscrtali
  • nenad

    29.08.2024 20:56
    Hoce i sljunak i malter pocistiti,po Bulevarima sto prosipaju kamioni.....
  • Matičarka

    29.08.2024 17:46
    Upoznaj svoj grad
    @Joca
    Upoznaj svoj grad da bi ga više voleo.
    Jocine dede sa zidića ispred Matice srpske, zgrade u kojoj su Matica srpska mi Biblioteka Matice srpske, su na Podbari u ulici Matice srpske 1. Makron obilazi Galeriju Matice srpske na Trgu galerija, zgrada iza Ddor-a preko puta Arene, muzejsku instituciju i likovnu zbirku vrednih umetničkih dela. Lakše je kritikovati, nego saznavati. Lakše je gunđati u mraku, nego upaliti svetlo, makar šibicu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti