Sve na jednom mestu za povratak u školu i organizaciju radnog prostora: Vreme je za JUMBO kupovinu

Septembar se približava, a sa njim i izazovi povratka u školu ili reorganizacije radnog prostora.
Kako bismo vam olakšali potrebu za svime što vam treba za povratak obavezama, istražili smo Jumbo ponudu i zaključak je sledeći: ako želite da, bez iscrpljivanja kućnog budžeta, uštedite vreme i energiju i sve što vam treba pronađete na jednom mestu, Jumbo prodavnice su prava destinacija za vas.
Sigurno ćete naći i ono što niste znali da vam treba, a bićete srećni što ste otkrili praktičan proizvod lepog izgleda.
 
Prelistajte delić ponude OVDE.
Sve za studente i školarce u različitim stilovima
 
Od svezaka sa inspirativnim porukama do rančeva sa omiljenim junacima i modernim detaljima, Jumbo nudi sve što je potrebno za početak školske godine.
 
Kofer setovi za bojenje, rančevi sa motivima poput Frozen, Spiderman ili Liverpool kluba, kao i dvodelne pernice pune flomastera i olovaka, samo su neki od proizvoda koji olakšavaju povratak u školske klupe.
 
 
 
Potražite zabavu u obliku lego kockica, srca ili macarons-a u pastelnim bojama ili jedinstvene gumice-rezače u obliku sladoleda – detalji su koji će vašim mališanima učiniti učenje zabavnijim!
 
Stvaranje idealnog radnog okruženja
 
Radni prostor može postati inspirativno mesto ukoliko je opremljen detaljima koji pripadaju istoj kolekciji. Bilo da su vam potrebni bežični miševi, fascikle ili elegantni notesi, Jumbo nudi proizvode koji odgovaraju različitim stilovima za sve generacije.
 
Uz praktične mini fioke za radni sto i druge korisne detalje, organizacija postaje lakša, a kreativnost raste.
 
Proizvodi za kreativce i ljubitelje umetnosti
 
Ako ste kreativac, Jumbo je prava riznica inspiracije!
 
Od setova akrilnih boja i platna, do raznovrsnih hobi kompleta i ukrasnog selotejpa – sve što vam treba za sledeći umetnički projekat nalazi se ovde. Svi ljubitelji "uradi sam" projekata pronaći će materijale koji će im pomoći da stvore nešto zaista posebno.
 
Proslavljate polazak u školu ili neku drugu priliku?
 
Planirate rođendan, tematsku zabavu ili devojačko veče? Jumbo ima sve što vam je potrebno za savršenu dekoraciju: od balona i zastavica do tanjirića i čaša sa omiljenim dečjim likovima, ali i elegantnim detaljima.
 
 
Čak i za proslave poput otkrivanja pola bebe, Jumbo nudi sve potrebne detalje u kolekciji "Girl or Boy". Veliki svodovi sa balonima koji mogu biti bakarne boje, pinjate, rekviziti za fotografisanje čak i kad je venčanje u pitanju – možda niste očekivali, ali Jumbo i to ima, kao i mnogo toga drugog što možete videti OVDE.
 
Razlog plus da idete u Jumbo
 
Posetite Jumbo u Novom Sadu, jer zajedno sa Super Verom koji je na istoj adresi, u okviru 10.000 kvadrata možete pronaći sve što vam je potrebno da kompletirate nabavku za školu, kancelariju i proslave.
Sigurno ćete se oduševiti i najširim izborom prehrambenih proizvoda koji možete naći u Super Veru, poznatom po grčkim proizvodima, bogatoj Riznici proizvoda iz Srbije i svežem mesu, ribi i gotovim jelima.
 
Upravo za ova sveža odeljenja je Super Vero dobio priznanja za najbolji odnos cene i kvaliteta od međunarodne organizacije ICERTIAS, a na osnovu istraživanja potrošača.
 
Prelistajte Jumbo liflet OVDE za inspiraciju i spremite se za nove početke.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Zašto voz Soko i dalje kasni?

Brzi voz "Soko" i drugi putnički vozovi i dalje kasne na brzoj pruzi Beograd Novi Sad, nakon što su prošlog meseca ukradeni kablovi na deonici između Stare Pazove i Inđije.