Konačno ugašen požar na Klisi, građani se danima žalili na udisanje dima

Požar na Klisi, na livadi nedaleko od Gradske deponije, ugašen je posle 12 dana.
U četvrtak su na toj lokaciji zajedno radili vatrogasci i radnici "Čistoće" sa raznom mehanizacijom i konačno uspeli da stave požar pod kontrolu i da ga potpuno ugase.
Građanski pokret Bravo saopštio je da je tokom večeri zajedno sa građanima obišao lokaciju kako bi se uverili da je akcija gašenja požara uspešno završena.
Oni su podsetili da su proteklih dana građani Klise, kao i okolnih naselja, živeli u dimu, a da reakcije gradskih službi nije bilo.
 
Kako bi pomogli meštanima, Bravo je, pored obraćanja javnosti, preko svojih odbornika u sredu u Skupštini grada direktno pitao gradonačelnika i ostale članove gradske uprave zašto se požar ne gasi.
 
 
Podsetimo, nedaleko od Gradske deponije, na većoj livadi, 18. avgusta počeo je požar na rastinju.
 
Prvog dana viđeni su vatrogasci, a potom, kako nije bilo plamena, nisu se više pojavljivali, dok se s livade širio dim.
 
Građani Klise su posle nekoliko dana počeli da se žale na dim, ali nije bilo gašenja, osim što su pored livade dežurali radnici Čistoće koji nisu mogli mnogo toga da urade sem da spreče širenje vatre.
 
Portal 021.rs je pisao o problemu sa kojim se suočavaju stanovnici ovog dela Novog Sada.
  • predrag milošević

    30.08.2024 13:51
    Al ga Đenka ugasi ...
    ... a onda bukne baš za Makrona i AV ...
    Pa kako ima želudac da s ovakvima vlada.... to što vlada nije problem sam po sebi, neko mora da jaše ovaj idiotski narod, al s kakvima ... vrh dna... valjda se to zove min minimomum ...
  • pajo patak

    30.08.2024 13:15
    znači:
    "izdrž" do божића.
  • Ćoravi desk

    30.08.2024 12:52
    Pitam za kolegu
    Šta to onda dimi ono tamo kod autoputa ..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Zašto voz Soko i dalje kasni?

Brzi voz "Soko" i drugi putnički vozovi i dalje kasne na brzoj pruzi Beograd Novi Sad, nakon što su prošlog meseca ukradeni kablovi na deonici između Stare Pazove i Inđije.