ANKETA: Šta biste pokazali Makronu u Novom Sadu?

Naša mala varoš ima velikog gosta. Poslednjih dana Novi Sad se ubrzano sređivao.

Dobro, nije se ceo grad sređivao, već samo deo kojim će uvaženi gost i cenjeni predsednik proći. 

Francuski predsednik Emanuel Makron provešće nekoliko sati u Novom Sadu. 
 
Tom prilikom posetiće Galeriju Matice srpske i obratiti se na Forumu o mladima i veštačkoj inteligenciji u kompaniji Šnajder elektrik DMS. 
Međutim, da imate priliku da upoznate francuskog predsednika sa Novim Sadom, zanima nas šta biste mu pokazali, gde biste ga vodili?
 
Mi ćemo u anketi dati nekoliko (standardnih) predloga, ali vas pozivamo da u komentarima izdvojite nešto što je vama posebno drago i što smatrate da najbolje predstavlja Novi Sad.

Anketa

Šta biste pokazali Makronu u Novom Sadu?

  • Goga

    02.09.2024 16:01
    Fotografije
    ....porušenih mostova i sliku srpskog deteta koje se smeje (ponovo), a zatim statistiku broja onkoloških bolesnika koja je tri puta veća od evropskog proseka zbog osiromašenog uranijuma, a zatim bih gospodina pitala jel zna šta se dešava trenutno na severu KiM i ona vrata!!!
  • Marko

    02.09.2024 14:37
    Mali Beograd bi mu pokazali i sve odatle do najlona,da vidi lepotu na,pred expo
  • Ђорђе Ивковић

    02.09.2024 00:01
    Реално...
    Врата.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Zašto voz Soko i dalje kasni?

Brzi voz "Soko" i drugi putnički vozovi i dalje kasne na brzoj pruzi Beograd Novi Sad, nakon što su prošlog meseca ukradeni kablovi na deonici između Stare Pazove i Inđije.