Edita Stokić predala dužnost Vesni Turkulov

U Kliničkom centru Vojvodine danas je obavljena primopredaja dužnosti između dosadašnje v.d. direktorke Edite Stokić i novoizabrane v.d. direktorke Vesne Turkulov.

"Ovaj značajan događaj obeležava početak novog razdoblja u vođenju naše ustanove, sa ciljem daljeg unapređenja kvaliteta zdravstvene zaštite koju pružamo pacijentima", navode u KCV.

Kako se dodaje, Turkulov ima jasnu viziju za budućnost Kliničkog centra Vojvodine.
 
"Klinički centar Vojvodine nastavlja da bude posvećen pružanju vrhunske zdravstvene zaštite svojim korisnicima", zaključuje se.
Podsetimo, 021.rs je prvi objavio da će Vesna Turkulov doći na čelo Kliničkog centra Vojvodine, što se i potvrdilo na sednici Skupštine Vojvodine održanoj u četvrtak.
 
Više o ovoj doktorki čitajte na OVOM LINKU.
  • Milos

    01.09.2024 08:51
    Realan i dobronameran
    Smatram da su obe izuzetne zene, vrsni strucnjaci i mozemo ih podrzavati. Ruzno je igrati se sa takvim zenama i strucnoscu i zloupotrebljavati u ratovima politikanstva i struja. Edita je uradila puno, puno zapocela i treba joj cestitati i biti ubuduce korektan prema njoj. Isto tako Vesna ima priliku da sprovede svoje planove na dobroj osnovi i uz veliku podrsku svih nivoa. Da je mudrosti i pameti, smirili bi tenzije, pustili ko je ciji i cuvali kadrove i pristojne ljude jer vise nego ikad ce trebati takvi. Cestitke obema i srecno!
  • Student

    31.08.2024 09:50
    .
    Sve čestitke prof. dr Turkulov na novoizabranoj poziciji, zasluženo!
  • stručnjaci

    30.08.2024 14:44
    Kada je za vreme korone digla glas protiv onog što se dešavalo u KCV onda ste je dizali u nebesa. Ana Lalić joj je hvalospele pisala na junaštvu i hrabrosti. Sada kada je došla na mesto da sve to reši i postavi na pravo mesto sada je nepodobna. I onda i sada je članica iste stranke i onda i sada se bori za bolje KCV-a samo vi botovi to ne možete da razumete jer čim je iz SNS odma je sendvičarka. Ostrašćenost koju emitujete je odvratna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Zašto voz Soko i dalje kasni?

Brzi voz "Soko" i drugi putnički vozovi i dalje kasne na brzoj pruzi Beograd Novi Sad, nakon što su prošlog meseca ukradeni kablovi na deonici između Stare Pazove i Inđije.