"Čistoća" o požaru kod Gradske deponije: Gori nisko rastinje, biće ugašeno

Požar koji je izbio oko 12 časova kod Gradske deponije zahvatio je nisko rastinje.
"Čistoća" o požaru kod Gradske deponije: Gori nisko rastinje, biće ugašeno
Foto: 021.rs

Kako je saopštila JKP "Čistoća", požar je izbio na niskom rastinju između auto-puta i zaštitnog pojasa deponija.

"Požarom nije zahvaćen ni jedan deo Gradske deponije, niti je ugroženo odlaganje otpada", ističu u JKP "Čistoća". 

Kako dodaju, brzom reakcijom vatrogasne službe Grada Novog Sada, dobrovoljnih vatrogasnih društava i vozila javno-komunalnih preduzeća, kao i drugih službi, požar je stavljen pod kontrolu.
 
"Očekuje se da će biti potpuno ugašen u najkraćem mogućem roku", navodi se u saopštenju.
  • Radnik

    31.08.2024 08:08
    Može neka nagrada?
    Nije gorela deponija! A da vam nije nas iz Čistoće gorelo bi to još uvek. Mi smo sa našim cisternama i mehanizacijom gasili dok nisu počeli vatrogasci da dolaze. Sat vremena niko nije mogao da se probije. A Vučić je trebao da dodje i da vidi šta mi radimo. Ne mogu a da ne spomenem da je i nas direktor bio sve vreme sa nama i rukovodio. Uspesno smo uradili tudji posao ali ni hvala nismo dobili!
  • Nadimljeni

    30.08.2024 16:23
    Gori i deponija danima unazad
    Svaku noć ne otvaramo prozore jer kada sam prolazio pored deponije oko 20h gorelo je na nekoliko mesta.U ove tople dane ni noću ne možemo da dođemo do vazduha zbog dima.Nije ni čudo što ima toliko onkoloških bolesnika ,jer šta udišemo.Petite i čistite ulice grad NIKAD nije bio prljaviji.Sramota za Srpsku Atinu!
  • Lajos

    30.08.2024 14:36
    Da vam nije radnika jkp Cistoca taj pozar bi progutao Klisu! Prvo su cisterne čistoće počele da gase jer je čitav grad blokiran! A vi samo pišite kako gori deponija…. Gori rastinje dalje od deponije!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Zašto voz Soko i dalje kasni?

Brzi voz "Soko" i drugi putnički vozovi i dalje kasne na brzoj pruzi Beograd Novi Sad, nakon što su prošlog meseca ukradeni kablovi na deonici između Stare Pazove i Inđije.