GSP pokreće sajt i kol centar: Obaveštenja o otkazivanju prevoza i preko poziva, poruka i mejlova

Javno gradsko saobraćajno preduzeće "Novi Sad" planira da pokrene novu uslugu kol centra Autobuske stanice, kao i novi portal "buska.rs" koji je trenutno u izradi.
GSP pokreće sajt i kol centar: Obaveštenja o otkazivanju prevoza i preko poziva, poruka i mejlova
Foto: 021.rs
GSP je izdvojio milion i po dinara za pet meseci tehničke podrške za kol centar. Usluga podrazumeva prijem i obradu telefonskih poziva u vezi sa kartama kupljenim preko portala i aplikacije "Buska" i informisanje putnika o otkazivanju prevoza ili promeni termina polaska.  
Kako se navodi u tenderskoj dokumentaciji objavljenoj na Portalu javnih nabavki, način komunikacije je, u zavisnosti od prioriteta, poziv, SMS ili mejl.
 
Odabrana firma biće dužna da uslugu pruža svaki dan, 24 sata dnevno. 
Inače, GSP je ovu nabavku raspisao 24. avgusta, a rok za podnošenje ponuda je 3. septembar. To znači je ponuđačima dato ukupno 11 dana da ponudu pripreme i pošalju. Ovako kratki rokovi za nabavke su nešto na šta je Državna revizorska institucija upozorila ovo preduzeće u nedavno objavljenom izveštaju o reviziji.
 
U izveštaju se navodi da je kod dva postupka javnih nabavki ukupne procenjene vrednosti 20 miliona dinara preduzeće onuđačima dalo prekratke rokove da pripreme ponude. Rokovi za podnošenje koje je dalo preduzeće iznose 11, odnosno 12 dana, dok je zakonski rok 25 dana.
  • Spiridon Kopicl

    03.09.2024 13:07
    Se kladimo da ce se mnogi finansijski ogrebati o ovaj novi softver koji pritom nece ni raditi....u 100 marke
  • ja

    03.09.2024 07:28
    LASTA
    Mozete otvoriti I kol centar, samo za Lastina vozila, sa tekstom SVE LINIJE Beograd-Kanjiza i obratno su OTKAZANE. Dragi putnici bas nas briga za vas, vi postojite zbog nas i mozemo raditi sa vama sta zelimo. SRAMOTA za prevoznika LASTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Џемо

    02.09.2024 17:19
    Променем 2 градска аутобуса зона 1 уђем у трећи апарат за карте очита немате права вожње на овој релацији ,и шта да уђе контрола ома блокирају апарат и како да им докажеш да нешто није у реду са апаратом а другим путницима откуцо зелено,карта је за запослене и од неограничене вожње испаде ограничена

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti