Ponovo promenjena prognoza: Pljuskovi samo u petak

Prognoza se svakog dana menja, pa najnovija kaže da se poslepodnevni pljuskovi ove nedelje očekuju samo u petak, iako je prvobitno najavljeno da će ih biti i u subotu.
Ponovo promenjena prognoza: Pljuskovi samo u petak
Foto: Pixabay (ilustracija)
Promenila se i prognozirana maksimalna dnevna temperatura za naredne dane. 
 
U četvrtak će biti sunčano, a temperatura će se kretati od 17 do 35 stepeni. Vetar slab i umeren, povremeno jak istočni i jugoistočni.
U petak su mogući poslepodnevni pljuskovi, a temperatura će biti od 19 do 31 stepen.
 
U subotu umereno oblačno. Minimalna temperatura biće 17, a maksimalna 32 stepena. Slično vreme u nedelju, a temperatura će biti od 17 do 33 stepena.
U ponedeljak je moguća kiša, a biće od 18 do 29 stepeni.
 
Biometeorološka prognoza za četvrtak, 5. septembar:
 
Biometeorološka situacija može izazvati uobičajene tegobe kod hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima. Očekivane su meteoropatske reakcije u vidu nesanice i bolova u mišićima. 
  • Darko

    05.09.2024 11:08
    Do sad je pogađala acuweather,al sad više ne verujemo nikome,ni za 3 sata nemogu da pogode,a kamoli 3 dana...
  • RU

    04.09.2024 17:07
    Vreme us…no!
    Ne smetaju mi klimatske promene kada sedim u bašti kafića u decembru, ali ovih zadnjih dva meseca, umro sam od vrućine!
  • NS

    04.09.2024 15:50
    Prognoza
    @ Peja
    Da su prognoze netačne, tačno je! Samo otkud pa Vi znate šta će biti, kakvo će vreme biti u februaru? Imate žabu u tegli, ako znate šta je to bilo i čemu je služilo? A da je bilo pouzdanije od Vaše dugoročne ( sve do februara) prognoze, to je sigurno.
    Kad bolje razmislim dobro je što postoje takvi kao vi, koji sve znaju i koji nas u ovo burno i neizvesno vreme malo uveseljavaju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti